Altijd al opzoek naar de perfecte match? Kijk hier dan eens naar

Voel jij je eenzaam? Of heb je een tijdje terug een relatie breuk gehad en ben je wel weer aan wat nieuws toe? Dat is hartstikke begrijpelijk. Nu al helemaal in de corona periode kan het soms heel eenzaam zijn, en het is ook nog eens een stuk lastiger om contact te zoeken.

Daarvoor, maar ook als je partner is overleden kan een professioneel relatiebureau jou verder helpen. Weet je niet helemaal zeker wat matchmaking inhoud? Of ben je helemaal niet bekent met een datingbureau? Geen probleem, ik leg het even uit.

Voor wie? 

Machtmaking is voor elke leeftijd vanaf 25 jaar. Zowel voor een single jongere, als een alleenstaande senior. Ook kijken we naar welk niveau jij en de ander hebben. Je wil natuurlijk wel iemand die een beetje op de zelfde lijn zit als jij. Ook het tot iemand aangetrokken zijn is super belangrijk. Daarom geef jij aan tot wie jij je aangetrokken voelt. Verder kijken we nog naar waar je woont, en naar je relatieverleden. 

Meer informatie nodig? Geen probleem neem gewoon eens een kijkje op de volgende website: https://www.partnerselect.net/ 

Een intake 

Natuurlijk is het belangrijk dat we jou eerst leren kennen. Aan de hand van jouw interesses en behoeftes zullen wij namelijk een selectie samenstellen. De consulent die jou hierbij gaat helpen komt bij jou thuis, of jij komt op een van de locaties.

Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn bijvoorbeeld over jouw carrière, eerdere relaties, wat jij zoekt in een partner en nog veel meer. Hoe meer wij weten, hoe beter we kunnen zoeken.

De selectie 

Vervolgens gaan we bij het datingbureau een selectie maken aan de hand van jouw antwoorden. Dit is de bemiddelingsfase. De ander heeft natuurlijk ook een intake gehad, dus om alles zo veel mogelijk met elkaar overeen te laten komen zullen we alle kandidaten uitzoeken die bij jou passen, en jij bij hun. Je wil er wel voor zorgen dat jullie allebei die klik voelen.

Ontmoeting en verder 

In de selectiefase werken we toe naar een persoon die echt bij je past. En om hier werkelijkheid van te maken zal er op een gegeven moment een ontmoeting plaats vinden. Jij kan er voor kiezen of je met onze kandidaat op date wil.

Het matchmaking bureau zal een profiel samenstellen met een foto, zodat alles duidelijk is. Heb je na de eerste ontmoeting het idee dat het wel wat meer zou kunnen worden? Geweldig! Je kan zelf met de andere persoon een tweede afspraakje plannen, en een derde, vierde enzovoort. Klikt het toch niet zo? Geen probleem, er zwemmen genoeg vissen in de zee.