Kerstborrel populair onder singles

Bijna iedereen heeft er wel eens over gefantaseerd een leuke wilde avond met een collega te beleven. Met name dan de singles onder de collega’s hebben wel eens erotisch gefantaseerd over een andere collega. En dan komt aan het einde van het jaar de kerstborrel. Vrijwel iedereen drinkt en vrijwel iedereen is los.

Men laat alles van het hele jaar van zich afglijden en zijn volledig geinspireerd door de komst van het nieuwe jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen zullen we maar zeggen. De hartstocht komt dan weer flink om de hoek kijken en tijdens de kerstborrel leidt dit vaak tot slippertjes. 

Tijdens de kerstborrel wordt namelijk aardig wat afgeflirt. Flirten gebeurt namelijk al constant op het werk, laat staan op zo’n eindejaarsborrel of kerstborrel. Constant lachen, grappen maken, aan elkaar zitten en knipogen. Collega’s die single zijn gaan tijdens of na zo’n kerstborrel vaak met elkaar naar bed. Wat natuurlijk voor de leuke roddels, maar ook voor wat problemen kan zorgen. 

Het schijnt heel normaal te zijn dat je fantaseert over je collega’s. Je ziet ze immers iedere dag en dan gaan je gedachten wel eens dwalen. En omdat je collega’s zo dominant aanwezig zijn in je leven, zie je ze ook in die fantasie terug. Dat maakt flirten extra spannend op kantoor, want is het realiteit of een spel? Het is in elk geval spannend, maar let wel goed op dat je de sfeer op de werkvloer niet aantast en je baan of die van een ander op het spel zet.