Ervaringen met datingsites. Enkele reacties van (ex)leden

Datingsite ervaringen

1. Relatieplanet

Ik ben op dit moment nog niet op zoek naar een echte relatie, wel leek het me gezellig om zo nu en dan eens af te spreken met leuke mannen en dat is me heel behoorlijk gelukt 😉 Enig nadeel is wel dat ik de kosten voor een abonnement net iets te hoog vind maar je moet er iets voor over hebben.

2. Pepper

Natuurlijk heb je altijd fakers maar op Pepper lang niet zoveel als op andere websites. Tip: Maak via Facebook een connectie met Pepper. Want ook op basis daarvan worden leden aan je gekoppeld. Ik denk dat Pepper je voorkeuren (vind ik leuks, evenementen, etc.) op Facebook gebruikt om een goed profiel te kunnen maken. 

3. Lexa

Bij Lexa heb ik uiteindelijk mijn ware liefde gevonden! Ik heb nog steeds een relatie en kan dan ook alleen maar positief zijn over deze site. Daarvoor heb ik zo’n 10 keer afgesproken met andere leden en dat is gelukkig op niets uitgelopen 🙂 Wel waren het serieuze leden en dat kenmerkt naar mijn mening ook deze datingsite. 

4. eDarling

Op eDarling moet je verplicht een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest invullen. Zelf had ik het gevoel alsof de leden die daaraan werden gekoppeld (de matches) best goed overeenkwamen met mijn wensen. Zo kom ik ook nu nog steeds vrijwel alleen in contact met mensen met wie het op een bepaalde manier klikt… Soms komen zelfs onze persoonlijkheden overeen!  

5. Be2

Leuke dating website. Als betalend lid heb je veel mogelijkheden. Wat opvalt aan Be2 is dat er vrij veel leden ook echt actief zijn. Zelf heb ik al meerdere dates via deze site gehad en met sommigen daarvan nog contact. Samengevat: Aanrader, niet zo duur en toch veel mogelijkheden.

6. Funky Fish

Als christen heb ik al talloze datingsites uitgeprobeerd maar de kans dat je daarop medechristenen tegenkomt is tegenwoordig wel erg klein… Ik heb niets tegen mensen die niet geloven maar in een relatie moet er voor mij plaats zijn voor Jezus en God. Samen daarover kunnen praten, elkaar in het geloof vooruithelpen en steunen. Op Funky Fish heb ik dat allemaal gevonden! Al snel had ik beet en we zijn inmiddels zeer gelukkig getrouwd!