Elkaar Verwennen

Tips voor leuke cadeautjes om jouw liefje mee te verwennen. Want elkaar verwennen is goed voor je relatie

De grote vraag: wat kan ik doen om mijn mannetje of vrouwtje te verwennen? Wat kan ik doen om mijn partner in het zonnetje te zetten? Over het algemeen hoef je je daar niet zo druk over te maken, als het een lief gebaar is, dan is het altijd goed. Van sommigen krijg je weliswaar te horen dat je niet teveel geld aan iemand uit moet geven, maar dat is eigenlijk grote onzin. Zeker als je in een relatie zit. Wat moet je anders met je geld doen? Opotten in grootmoeders kous? Er zit natuurlijk wel iets van waarheid in, je hebt nog steeds veel mannen die denken dat ze liefde kunnen kopen: geef veel geld uit aan de vrouw en dat is alles.

elkaar verwennen met een etentje
Je kunt elkaar verwennen met een etentje

Soms hebben ze ook gelijk, maar aangezien de vrouw tegenwoordig veel minder afhankelijk is van de man, kijken vrouwen allang niet meer naar hoeveel geld de man heeft. Soms heb je ook het probleem dat mannen lopen te zeuren dat ze zoveel geld aan vrouwen uitgeven terwijl ze er niets voor terugzien. Tsja, wat moet je doen? Om te beginnen zou ik kijken of je een goede relatie hebt en kijken of het ook klopt. Zie jij dat je vriend of vriendin gelukkig is als jij samen met hem of haar bent? Als dat zo is, dan mag je heus weleens iets leuks kopen voor je liefje, je mag zelfs dure kleren kopen voor haar, MAAR: weet je ook waarom? Bij deze een paar tips voor een leuk cadeautje om elkaar te verwennen.

Wat kan ik doen om mijn partner te verwennen?

Je partner verwennen is geen probleem. Als jij iets geeft omdat je weet dat je hem of haar ermee blij maakt, bijvoorbeeld als teken dat jij aan die persoon denkt, dan is het leuk. Doe het niet te vaak, want een huis vol met cadeautjes gaat ook weer eentonig worden (alweer een cadeautje?). Je mag dus best geld uitgeven aan je meisje, maar nogmaals: weet ook WAAROM je het wilt doen. Is het om te laten zien hoeveel jij om haar geeft? Is het om te laten zien dat jij aan iets wilt bouwen dat uiteindelijk groter dan jijzelf wordt? Of is het alleen maar om haar liefde te kopen?

Het is eigenlijk aan jou om te bepalen of jij je geliefde wilt verwennen of niet. Het hangt ook erg af van de situatie. Is het omdat je een klein beetje stout (beetje laat met haar oppikken bijvoorbeeld) was, of dat je het gewoon grandioos hebt verknald? In het laatste geval moet je toch met iets anders komen, hoor!

Welk cadeautje zal de ander erg leuk vinden?

Vrouwen kun je mooi in het zonnetje zetten door een verse bos rozen voor ze te kopen. Nee, geen potplant die langer meegaat: gewoon een bosje verse bloemen. Ze zal het prachtig vinden! Met name rozen zijn erg geliefd πŸ˜‰ Mijn vriendinnetje is altijd blij als ik met een mooi bloemetje kom πŸ™‚ Daarnaast vinden ze champagne en bonbons ook geweldig voor een romantisch avondje. Van chocola is bekend dat er een drietal stoffen in zitten dat mensen high kan maken.

chocolade verrassing
Een vrouw verwen je met chocola

Vooral vrouwen hebben iets met chocola. Gebruik chocola echter niet als drug of afrodisiacum, want van teveel chocola kun je op latere leeftijd dik worden! Mannen hebben overigens minder met chocola. Voor het is het meestal gewoon lekker…

Ook leuk is om een Wellness weekend te doen: samen even lekker opknappen en genieten in alle rust: heerlijk! Niet elkaar verwennen maar je gezellig met je partner laten verwennen door professionals. Op de website van Puur & Kuur organiseren ze verschillende arrangementen dichtbij en ver weg om lekker bij te kunnen komen: actieve fitness trainingen, of gewoon lekker ontstressen: het kan daar allemaal!

Kleren kopen vind ik ook altijd leuk: even iets anders aan doen, een soort van een verkleedpartijtje. Klinkt misschien gek, maar je kunt er hele leuke dingen mee samen doen! Het geeft ook wat afwisseling in de relatie: iets stouts en ondeugends zijn of misschien iets heel modieus? OP internet kun je vaak hele modieuze kleding vinden voor een zachtere prijs vinden.

En hoe kun je je mannelijke geliefde het beste verwennen?

Een leuke manier om je mannetje te verwennen, is door hem een rit in een Ferrari te geven. Zoiets moet elke man gewoon hebben meegemaakt! Een collega van mij had het weleens gedaan, en de adrenaline gierde door het lichaam van haar vriend! Tsja, het heeft een beetje met macht, status en snelheid te maken, wat deze combinatie mogelijk maakt: Boys with toys πŸ˜‰

Een lekker geurtje
Een lekker geurtje

Waar mannen ook niet zo sterk in zijn is de inrichting van hun huis, en met name de sfeer. Vaak kun je heel erg makkelijk zien of je met een vrijgezel hebt te maken of met iemand die in een relatie zit. Veel mannen missen vaak iets qua sfeer bijvoorbeeld: sfeervolle muziek, een lekkere geur(kaars) van Ritualsshop.nl, of sfeerverlichting van Apartdesign.nl

Voor mannen heb je verder de lichaamsverzorging bij Ritualsshop.nl: het ruikt lekker, is goed voor de huid, en het is goed voor lichaamsmassage! Neem een avondje de tijd om elkaar te verwennen, en masseer elkaar!

Jouw ervaringen met elkaar verwennen: hebben jullie verwen-rituelen?

Ken jij andere leuke dingetjes om jouw geliefde mee te verwennen??? Heb je andere leuke cadeau suggesties? Hoe belangrijk is elkaar verwennen in jouw relatie? Kijk eens op www.medicu.nl voor luxe en niet alledaagse cadeaus of laat een reactie achter.

Dus, al met al zijn er een hoop leuke dingen die je samen met elkaar kunt doen om elkaar te verwennen: iets leuks waar je beiden beter van wordt, of gewoon als aardigheidje voor tussendoor. Hoe het ook zei: gewoon doen!