Sexy Hoge Laarzen

Sexy hoge dameslaarzen: ook goed voor je relatie! Dames in hoge laarzen spreken voor veel mensen tot de verbeelding, het maakt een vrouw erg sexy. Niet alleen de mannen vinden het vaak stiekem leuk om ernaar te kijken, ook voor vrouwen zelf geven laarzen net dat gevoel dat ze ermee voor de dag kunnen komen en de wereld als een echte vrouw kunnen veroveren. Bij wijze van spreken dan. Wat je vooral merkt is dat zeker in de koude wintermaanden bijna alle dames in lange laarzen rondlopen, omdat het ook nog eens lekker warm aan hun benen voelt…

Sexy Hoge Laarzen: Vroeger was het anders…

De laars was oorspronkelijk eigenlijk bedoeld voor de mannen. Laten we even kijken naar hoe het er vroeger aan toe ging. De meeste mannen moesten toen hard werken en kregen vaak te maken met vuil en nattigheid, zodat een bescherming daartegen erg handig was. Een leuk voorbeeld die ik in het Drents Museum in Assen (Drenthe) tegenkwam waren de veenlaarzen: laarzen die waren bedoeld voor mannen die veen uit moesten graven. Eigenlijk waren het klompen met een stuk leer eraan vast. Niet erg sexy, maar het maakte het werk wel wat aangenamer.

sexy hoge laarzen
Sexy hoge laarzen: voor elke vrouw geschikt

Verder had je de de mannen die in lange laarzen rondliepen, als een soort van statussymbool. Alleen de mannen van een bepaalde sociale status (aanvoerder in het leger of hoger, of als je (invloed)rijk genoeg was om ook op jacht te gaan) konden erin rondlopen. De koningen van Nederland, Engeland, België en Frankrijk waren er vroeger ook maar al te vaak in te vinden!

Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren de Duitse mannen echt blij dat ze in kniehoge laarzen mochten lopen. Ze waren er ook echt trots op en waagden zich niet aan andere soorten schoenen, ondanks het feit dat men in deze laarzen geen extra sokken aan kon doen in koude gebieden zoals Rusland, wat natuurlijk vaak genoeg zorgde voor afgevroren tenen!

Vrouwen waagden zich er toen nog niet aan, maar het was ook in die tijd taboe om je zo uitdagend te kleden! In de jaren ’50 had je nog het idee dat “geluk toen nog heel gewoon was”: niemand hoefde de voordeur op slot te doen, ook niet in de grote steden! Toen in de jaren ’60, de flower power in alle hevigheid losbarstte, ging dit idee echter helemaal op de helling: blote borsten waren op TV te zien, agenten werden gepest en het gezag werd niet meer als gezaghebbend beschouwd: kritische vragen werden gesteld.

Veranderend Modebeeld

Op het gebied van de mode begonnen korte rokjes hun intrede te doen. Daarbij hoorden natuurlijk de sexy hoge laarzen (go go boots). Jane Fonda in de film “Barbarella” (1968) is een goed voorbeeld hiervan. Eind jaren ’70 verdwenen de dames laarzen toen weer van het toneel (behalve de paardrijlaarzen en de rubberen kaplaarzen dan). Midden jaren ’90 waren er hier en daar wel wat meisjes op school die van die lange kousen aandeden (alleen tijdens schoolfeestjes!), maar daar bleef het min of meer bij. De jaren ’80 en ’90 waren geen vriendelijke tijden voor de laarzen. Totdat de 21e eeuw uitbrak… 2000 was het jaar dat laarzen hun intrede begonnen te doen bij het publiek…

Nu loopt bijna elke vrouw in al dan niet sexy hoge laarzen rond, zelfs van die recalcitrante meisjes die aan alles schijt hebben (aan wie ik dus een gloeiende hekel heb) hebben zich eraan gewaagd zodat ze er weer onweerstaanbaar uitzien! Voor elke vrouw is er wel een soort laarzen gemaakt die goed bij hen passen: Kleine meisjes, omdat zo’n rits lekker makkelijk is zonder die veters, studentes die er leuk bij willen staan, moeders die status uit willen stralen, carrièrevrouwen die een verpletterende indruk achter willen laten en mooie vrouwen, die er sexy uit willen zien om de hersens van de mannen op hol te laten slaan: Voor elke vrouw is er weer een eigen versie qua laarzen: heel hoog tot over de knie, een sportieve versie laars met een lange schacht eraan vast, Texaanse cowgirl laarzen, laarzen van indianen, vachtlaarzen van de inuït die lekker warm zijn tijdens de winter (ja, de UGG laarzen of UGGs zijn erg populair).

Laarsjes met Stilettohakken

Sexy hoge laarzen met een stiletto hak, simpele schoenen die wel een erg lang uitgevallen schacht hebben, dijhoge laarzen, en ga zo maar door. Laarzen die erg populair zijn, zijn de knie hoge laarzen met een lage hak. Ze zitten lekker comfortabel, je kunt er makkelijk in lopen en ze zien er natuurlijk mooi en verleidelijk uit! Als je een goede portal zoekt over laarzen, raad ik je aan om een kijkje te nemen op de de Laarzen Startkabel. Je kunt daar van alles over laarzen vinden: informatie over allerlei soorten laarzen, veel links naar websites met plaatjes van laarzen, en alle online winkels waar je lange laarzen kunt kopen.

Hoewel bijna elke vrouw erin rondloopt, kan het toch nog altijd erg opwindend en de ultieme seksuele fantasie van een man (of vrouw!) zijn! Je kunt bijvoorbeeld je dijhoge laarzen aantrekken voor een striptease show (anticipatie!), of zelfs tijdens de sex!

Omdat het aanbod van laarzen zo massaal is, kun je eigenlijk heel veel kanten op met laarzen. Je kunt kiezen om echte lakleren laarzen tot over de knie te kopen, maar die kunnen erg duur zijn. Ze zijn natuurlijk wel heel erg sexy voor een stout en kinky avontuurtje!

sexy schoenenOf om er lekker modieus en opvallend bij te lopen bij een party, de laarzen van lakleer winnen de laatste tijd aan populariteit! Voor laarzen die wat beter betaalbaar zijn, kun je terecht bij de laarzen van bonprix.nl , waar de prijzen vanaf zo’n 19 Euro beginnen. Ze hebben een beetje van alles wat in verschillende kleuren, soorten en maten voor een zacht prijsje, dus zeker de moeite waard om te bekijken! Sexy hoge laarzen hoeven namelijk helemaal niet duur te zijn! Sterker nog: als het er een beetje goedkoop uitziet kan dat juist opwindend zijn.

Wil je online iets meer modieuze dameslaarzen kopen, dan kun je bij Shoes on YOOX terecht. Ze hebben daar allerlei soorten laarzen van verschillende prijzen. De laarzen die ze daar verkopen zijn erg apart en modieus, zodat je op feestjes helemaal de blits zal maken, maar je kunt het natuurlijk ook in je prive collectie doen, want ze verkopen bijvoorbeeld heel erg sexy hoge laarzen van Dolce & Gabbana of Versace bijvoorbeeld. Als je het echt aandurft, kun je een kijkje nemen bij de sexy laarzen van Pabo of Christine Le Duc: de erotiek shops bij uitstek voor de kinky outfits!

Tweedehands laarzen

Tenslotte hebben we de laarzen nog voor een zacht prijsje: Tweedehands laarzen. Leuk voor de krappe beurs, en soms hebben ze er hele leuke dingen tussen zitten. Een van mijn favoriete sites voor tweedehands laarzen is Ebay.nl, een site waar je kunt bieden op laarzen. Of andere tweedehands spullen.

Enkele tips die ik je kan meegeven om een paar laarzen te kopen zijn om of nieuwe laarzen te kopen, of zo goed als nieuw, want dan weet je dat ze niet al te versleten zijn. Vooral de punt van de neus (als je laarzen met een puntige neus koopt) kan makkelijk beschadigen. De zool is in mindere mate ook belangrijk, maar meestal gaat een rubberen/plastic zool wel lang mee. Een leren of een zool van karton/papier slijt wel sneller, dus kijk ook of de zool niet teveel slijtage toont. Er zijn sommige gevallen waar ze kapotte laarzen verkopen: een knoopje dat loszit of zelfs een laars dat gewoon gescheurd is omdat de vorige eigenaar in kwestie te dikke kuiten had!!! Hoe moet een schoenmaker dat in zijn levensdagen gaan repareren?!

Daarom raad ik je aan om laarzen op Ebay te kopen die nieuw zijn of in ieder geval bijna nieuw (dus weinig gedragen). Voor de rest verkopen ze er leuke laarsjes, in verschillende soorten en maten: van enkellaarsjes, tot hoge overdeknie laarzen, zoals je hier kunt zien 🙂

Een paar voorbeelden van leuke laarzen!

Back to the sixties! Misschien ken je de hoge laklaaren nog van vroeger? Ja, de go-go boots! Vaak zijn ze van een glanzend lak materiaal met een blokhakje eronder: lekker comfortabel, maar toch erg sexy! Nu nog een mooie retro jurk eronder en je kunt zo naar een 60s of 70s party gaan! Of je kunt ze gewoon dragen om er gewoon heel sexy uit te zien, of natuurlijk: ALLEBEI!!!

Ken jij andere leuke ideetjes qua sexy hoge laarzen? Misschien ken je een goede site waar je laaren online kunt kopen??? Of heb je andere leuke suggesties?