Flirten met je ex. Mannen die bezet zijn extra populair

Het is al meerdere malen bewezen dat vrouwen aangetrokken zijn tot mannen die al bezet zijn. Vrouwen die foto’s zien van mannen met daarin andere vrouwen voelen een soort aantrekkingskracht. Het is een bepaalde natuurlijke selectie die in ons DNA zit gebakken. Wat heeft dit nu weer met flirten met je ex te maken? Nou, alles! Want als je graag je ex terug wilt, dan kun je haar het beste triggeren door in de buurt van haar met andere vrouwen te zijn. Flirt met andere vrouwen en maak plezier. Dit zorgt natuurlijk voor een stukje jaloezie en als die jaloezie eenmaal is getriggerd zit je op het juiste spoor. Dus flirten met je ex begint eigenlijk met flirten met andere vrouwen. Dat is natuurlijk helemaal geen slecht plan!

Je moet je eerst beseffen dat je ex je misschien helemaal niet terug wil, maar dat ze ook niet wil dat je met een andere vrouw bent. Om je ex terug te winnen, moet je eerst doen alsof je haar niet meer wilt. Je bent niet meer geïnteresseerd. En zorg ervoor dat je op zoveel mogelijk plekken komt waar zij ook is, zorg dat ze het merkt en dat je veel met andere vrouwen flirt. Dat zal constant aan haar knagen.

Net doen alsof het je niets doet, hoe gek dat ook klinkt, werkt echt het beste. Praat met je ex, raak haar aan en doe alsof je vrienden bent geworden met haar. Op den duur zal de jaloezie het volledig van haar winnen en zal ze haar charmes weer in de strijd gooien om je terug te winnen. Je kunt ook aan haar lichaamstaal vast wel merken of ze je weer wil of niet. Eenmaal het geval kun je de rollen weer terugdraaien en kun je haar weer verleiden. 

Flirten met je ex is een heel karwei en neemt vaak veel meer tijd en moeite in beslag dan flirten met andere vrouwen. Maar als je voelt dat het goed zat met je ex en dat jullie een fout hebben begaan er een einde aan te breien, dan is het al die tijd en moeite meer dan waard.