Vrouwen Versieren

Vrouwen versieren: hoe doe ik dat? Een inleiding tot hoe je een mooie vrouw moet versieren of verleiden.

In de film “The Godfather 3”, zei Al Pacino: The higher you go, the more crooked things get. Vrij vertaald: Hoe hogerop je bent, hoe krommer de realiteit wordt. Om juridische redenen is het lastig om hier voorbeelden van te geven, maar naarmate je langer in het leven zit, merk je ongetwijfeld wel dat dingen niet per se gaan zoals je op school of van je vader en moeder leert.

relatieplanet banner

Hoe versier je een vrouw?

Hetzelfde geldt voor mooie vrouwen: Een mooiere vrouw hoeft niet per se te betekenen dat zij perfecter of liever is, of meer voor elkaar kan krijgen. Het tegendeel kan vaak het geval zijn: soms zijn ze autistischer, meer teruggetrokken en gesloten in hun eigen wereld, omdat ze niet weet wie ze kan vertrouwen: iedereen om haar heen wil wat van haar. Hun leven is ook niet makkelijk, maar misschien heb jij dat ook wel gemeen met haar in zekere zin… Het probleem is vaak: vrouwen aanspreken als een baas.

vrouwen versieren: praten

Hoe definieer je een mooie vrouw eigenlijk? Voor iedereen is dat anders, en soms is het erg lastig om “echt” en “imago” uit elkaar te halen. Hoe een model of actrice tijdens werktijd is, of privé, lekker op de bank een DVD’tje aan het bekijken, treuzelen, beetje laks zijn of in hun neus peuteren… Laat ik gemakshalve uitgaan van het mooiste meisje van de klas/univeristeit/disco. Het is dan nog steeds een vrij ruim begrip. Qua intelligentie ga ik gemakshalve uit van HBO-niveau of hoger, hoewel dit natuurlijk niet een harde eis is.

Opleidingsniveau

Iemand die geen opleiding afmaakt, hoeft niet per se “dom”, “lui” of “simpel” te zijn (oh ja, een beetje complexiteit vind ik ook leuk, maakt het een beetje spannend). Ze hebben gevoel voor stijl, en weten hoe ze er goed uit kunnen zien, zonder veel geld uit te hoeven geven. Ze weten ook wat modieus is, zonder “ordinair” of “slettig” te hoeven lijken.

Mooie vrouwen zijn ook gewoon mensen, dat betekent ook dat alles precies gaat als bij elk andere vrouw… Of toch niet? Bijna… Elke vrouw wil door een man op een voetstuk worden gezet, willen een sterke man, die ook lief en trouw is, die er altijd voor haar is, en ook over gevoelens kan praten. Als jij een Charisma God wordt en het gesprek kunt beheersen is dat een uitstekend begin.

Uiteraard is er verschil: zij staat in zekere zin “hoger” in de hierarchie bij vrouwen, omdat zij meer voor elkaar krijgt. Meer mannen kijken naar haar, ze komt makkelijker weg bij boetes, krijgt dingen gratis als het even niet mee zit…Dit type vrouwen versieren is niet heel eenvoudig. Ken je trouwens deze site over vrouwen versieren?

Andere aanpak

Het krijgen van meer aandacht betekent ook dat je als man in zekere zin meer to the point moet zijn: geen gekonkel met vriendjes proberen te zijn en om wat af te spreken (daar heeft ze al zat mannen voor). Niet te direct (ze wil niet als lustobject worden gezien!), maar met enige elegantie, waarbij je toch nog op zekere manier laat zien dat je interesse hebt.

Doe dit vooral, omdat dit het verschil maakt tussen de super-magische aantrekkelijke man versus de enge weirdo. Dit is ook de manier hoe je die zwerm aan mannen, haar “vrienden” een flinke streep voor kan zijn! Deze vrienden zitten vaak in haar nabije omgeving: collega’s, of mensen waar zij vaak mee omgaat, zoals klasgenootjes, etc.

Uitgaan en Online Dating

Het is niet altijd even makkelijk om deze positie te krijgen, je komt ze niet altijd tegen, en als je ze tegenkomt, dan zijn er vaak een hoop sociale barrières die je al dan niet in je hoofd tegenkomt, zeker als je haar op straat ontmoet. Je beste gok is tijdens haar privé tijd: tijdens het uitgaan of met Internet daten. Tijdens het uitgaan of op straat is het gewoon zaak om op haar af te stappen. Altijd een angstig moment, maar je moet er doorheen. Wil je vandaag vrouwen versieren? Lees mijn pagina Tips voor het flirten & versieren.

Een relatie hebben met een mooie vrouw

Een mooie vrouw versieren is één ding, als je haar als vriendin wilt hebben, dan ben je nog maar aan het begin. Plat gezegd hebben mooie huizen/auto’s/boten/vliegtuigen ook meer onderhoud nodig. Mooi zijn voor een vrouw is niet alleen dure kleding of make-up, er komt meer bij kijken: genoeg slapen, goed beschermd tegen alles: regen, wind en ook goed begaanbare wegen! De spreekwoordelijke jas voor haar uitleggen, zodat zij niet in een plas water hoeft te stappen is echt geen overbodige luxe! Heb jij dat voor haar over?

Het hoeft niet zo te zijn, je kunt ook de foute man zijn, en er nog mee wegkomen. Denk maar aan bijvoorbeeld die bekende Nederlandse bokser, die zijn vriendin mishandelde, of Joran van der Sloot, die aan de lopende band liefdesbrieven krijgt! Naast het feit dat het juridisch betwistbaar is om te beschrijven hoe zij “succesvol” zijn met de dames, is dit niet het pad dat ik wil bewandelen: het leven is al moeilijk genoeg om nog een beetje normaal door het leven te gaan en om op een eerlijke manier een dak boven mijn hoofd te houden! Ik kan nog normaal over straat zonder teveel over mijn schouder te hoeven kijken of om Peter R. de Vries op mijn dak te krijgen!

Moet je iets speciaals doen qua uiterlijk om mooie vrouwen te versieren?

In het begin eigenlijk niet, zolang je er op z’n minst gemiddeld uitziet, kun je prima voor de dag komen. Een goede vriendin van mij vertelde mij dat uiterlijk eigenlijk niet belangrijk is. Voor haar was het belangrijker dat je wist hoe haar wereld van magie te voorzien door wie jij bent, wat je doet en wat je zegt: dat is wat ze wil!

Het is wel mooi meegenomen als je een goed uiterlijk hebt, dat helpt zeker bij het vrouwen versieren. En ook als je een beetje op je kleding let. De eerste indruk is erg belangrijk.Zo kan ze altijd tegen haar vrienden vertellen hoe mooi haar vriend is bijvoorbeeld, maar dat is zeker niet het belangrijkste!

Waarom wil je mooie vrouwen versieren? Wat krijg je ervoor terug?

Als je het doet voor erkenning, of voor de aandacht, dan raak je snel uitgekeken. Misschien haal je de pers wel, zullen andere vrouwen naar je kijken, en kijken andere mannen naar jou op. Misschien doe je het er ook wel voor, omdat je weet dat je toch op zekere manier anders moet zijn dan de anderen. Dit is dan de bekroning, want anders zijn is niet makkelijk. Stiekem kan het een reden zijn om een mooie vrouw als vriendin te hebben, maar het zou wel erg “wraakzuchtig” zijn om dat als enige reden te hebben.

Voor mij zijn er verschillende redenen: een ervan komt eigenlijk van de Marine: Als het leven jou als een film voorbij flitst, wil je wel dat deze film spannend is. Het leven als een film meemaken vind ik daarom leuk, en vrouwen versieren hoort daar gewoon bij. Ook omdat het kan, omdat het leven dan zin krijgt, dat er iemand is die je blij kunt maken, en dat iemand mooi is, nog mooier wordt door mij.

Het is heel basaal, maar toch kijken mensen naar mij op, afvragend hoe ik het voor elkaar krijg makkelijk vrouwen te versieren. Vaak, omdat ze niet weten hoe dit werkt. Het vereist inderdaad een andere manier om naar dingen te kijken, omdat het algemene beeld is dat je superrijk moet zijn voor een mooie vrouw, of dat je geluk moet hebben om “vrienden” met haar te kunnen zijn. Dit is ook een van de redenen dat ik deze informatie deel. Je hebt al kunnen zien dat ik twee keer uit juridische overwegingen details heb moeten weglaten: het is niet makkelijk om anders te zijn: je wordt vaak onmiddelijk in een hokje geduwd. Vaak terecht, maar laat het nou juist zo zijn dat jij die uitzondering bent, die juist op dat koord balanceert tussen normaal en abnormaal, tussen supercool en onrealistisch. Bij deze draag ik het artikel op aan iedereen die net even anders wil zijn en tussen wal en schip valt.

Heb je nog opmerkingen over dit artikel? Ben je het er niet mee eens? Of vind jij deze informatie over mooie vrouwen versieren erg nuttig? Stuur mij dan een reactie door hier onder het commentformulier in te vullen. Succes bij het vrouwen versieren en wees niet bang om te falen!

Plaats een reactie