Sexy Outfits & Lingerie

Wat? Sexy outfits en lingerie voor de relatie?

Inderdaad: Sexy outfits: helemaal zo gek nog niet! Sexy outfits zijn vooral outfits die je normaal niet zou dragen. Ze kunnen er heel erg opwindend uitzien, en zorgen ervoor dat je er net weer even wat anders uitziet! Misschien heb je wel een geheime fantasie om de liefde te bedrijven met je partner terwijl ze wat sexy kleding aanheeft? Ja?

Toys for Joy en Erovibes.nl verkopen sexy kleding en speeltjes online.

lingerie
Sexy lingerie: spice it up

Wil je je vriendje of vriendinnetje eens in een spannende sexy outfit zien….? Goed nieuws!!! Het is heel normaal on dat te willen!!! Volgens onderzoek is de kans groter dat mannen die sexy lingerie voor hun partner kopen trouwer in de relatie blijven dan mannen die standaard-muurbloem-lingerie kopen. Eigenlijk zijn spannende setjes dus alleen maar goed voor de relatie!

De reden daarvan is dat mannen van nature polygaam zijn. Ze hebben behoefte hebben aan afwisseling. Een man die geen afwisseling binnenin zijn relatie krijgt, zal deze afwisseling elders zoeken. Dus nee, mannen willen vrouwen niet per se vernederen door ze als een hoer eruit te laten zien, het is gewoon erg leuk om dames in sexy lingerie te zien, en ja, het kan inderdaad erg opwindend zijn! Zo lijkt het dan even net alsof je sex met iemand anders hebt!

Net alsof je het met iemand anders doet? Ja maar dan kun je toch gewoon polygaam zijn?

De theorie gaat, dat als een man zijn vriendin in een sexy lingeriesetje ziet, dan denken zijn hersenen dat het een andere vrouw is. Op die manier houden mannen zichzelf eigenlijk een beetje voor de gek. Sexy lingerie kun je online kopen.

Het is een beetje een gekke theorie, maar er is serieus onderzoek gedaan, ook bij andere diersoorten. Meer hierover kun je vinden op de pagina die gaat over over boeken over sex. Als mens hou je jezelf natuurlijk liever niet voor de gek, dus dan vraag je je misschien af: als mannen dan polygaam zijn, waarom mogen mannen dan niet gewoon sex met meerdere vrouwen hebben? In sommige landen mag het immers wel! In Iran mogen mannen vier vrouwen hebben, en in Swaziland is koning Mswati III bekend om het uitkiezen van zijn vrouwen voor zijn harem.

vrouwen houden van lingerie
Sommige vrouwen zijn dol op lingerie

De redenen voor monogamie zijn uiteenlopend. Een ervan is natuurlijk de kans op SOA’s, die bij wisselende contacten groter wordt(!). Verder zijn vrouwen monogaam van nature. Ze vinden het leuker als zij (plat gezegd) de man voor zichzelf hadden. Je bewaart de vrede beter als elk potje een dekseltje heeft dan dat er meerdere potjes zijn en maar één deksel.
Een andere reden is meer praktisch: tijd en geld. Vrouwen onderhouden, kost geld… Geld speelt tegenwoordig misschien wat minder een rol, aangezien vrouwen ook voor zichzelf kunnen zorgen tegenwoordig, maar tijd is nog altijd niet te koop.

Een vrouw die minder aandacht krijgt, zal liever bij iemand blijven die haar wel trouw blijft. Dat is een van de redenen waarom mannen water door de wijn gooien: geen wisselende contacten, maar wel afwisseling bij de sex!

Last but not least: er zijn ongeveer evenveel mannen als vrouwen op deze wereld. Stel, je hebt 10 mannen en 10 vrouwen. Als 5 ervan 2 vrouwen hadden, dan had je dus vijf andere mannen die niks hadden. Kun je dat voorstellen? 5 mannen die geen partner hebben? Dat betekent dus dat die vijf gefrustreerd raken, met de nodige gevolgen… En wat als wij van die tien nou 10 miljoen maken? Dan heb je 5 miljoen mannen die nooit een vrouw als partner zullen krijgen. Dat betekent een burgeroorlog!!! Daarom dat de maatschappij over het algemeen monogamie wil, hoewel de man van nature toch polygaam is.

De sexy outfits & lingerie

Om de vrede toch te bewaren (en om je liefdesleven weer een beetje leuk te maken!) heb ik wat leuke dingetjes uitgezocht die de moeite waard zijn om te bekijken: sexy lingerie, sexy outfits, en sexy laarzen, en wat leuke ideetjes waar je nog meer kunt kijken. Natuurlijk valt over smaak niet te twisten, maar ik heb een leuke selectie van sexy lingerie setjes gemaakt: Een beetje een publiek geheim zijn de Schoenen. Vrouwen besteden heel veel geld en aandacht aan hun schoenen, en eigenlijk hebben ze ook wel een beetje gelijk: ze zijn inderdaad leuk om naar te kijken. Aan de hand van hun schoenen kun je ook een beetje inschatten met wat voor mensen je te maken hebt.

sexy hoge laarzen

Intelligent? Status? Praktisch? Oud geld? Nieuw geld? Het is even zoeken af en toe, en vaak nemen emoties de overhand, maar je komt op best leuke resultaten uit. Vooral de hoge hakken geven vrouwen een sexy uitstraling: haar rug wordt holler, haar billen steken meer naar achteren en bij het lopen wiegt ze zo sexy heen en weer…

Mijn favoriete hoge hakken zijn de pumps en een paar sexy laarzen. Vooral de laarzen spreken tot de verbeelding, maar meer hierover op de sexy hoge laarzen pagina.

Ook erg sexy zijn korte rokjes. Natuurlijk zie je erg vaak op straat van die mooie dames in korte spijkerrokjes, wat ik altijd erg gewaagd vind, maar het past goed bij een mooi meisje! Binnenshuis kan alles natuurlijk wel een tikje meer sexy en is ondeugende lingerie een optie! Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van de upskirt view? Heel ondeugend… Niet alleen bij Pabo zijn er mooie korte rokjes te vinden. Ook bij de dameskleding van Bonprix heb ik wat leuke dingen zien staan.

Wat vind je er trouwens van het idee om een pruik voor je vriendin te kopen? Kun je zien hoe je vriendinnetje er met blond haar uitziet bijvoorbeeld. Als ze brunette is tenminste. Et vice versa. Het zal waarschijnlijk wel een beetje wennen zijn, maar ik weet zeker dat je er leuke verkleedpartijtjes op na kunt houden! Er zijn meisjes die noodgedwongen pruiken moeten dragen omdat ze zelf van nature geen haar hebben. Ze vinden het altijd leuk om elke keer radicaal van kapsel te veranderen. Of wat vind je van lange handschoenen bij dames? Bij gala’s zie je ze erg vaak, maar je kunt ze ook in een wat meer sexy uitvoering krijgen… Als laatste heb ik nog de jurkjes in verschillende soorten. En maten.

Online winkels om sexy outfits te kopen: Lingerie Webwinkels

Goed, misschien ken je de Pabo zo onderhand wel. Op Internet vrij prominent aanwezig, dus daar hoef ik niet al te veel over uit te wijden. Wat je misschien nog niet weet, is dat je ook nog andere Internet winkels hebt die ook leuke sexy outfits verkopen. Een goed voorbeeld vind ik lamor.nl

Ze verkopen van alles en nog wat op het gebied van sexy kleding: sexy party kleding, retro outfits, glitter pakjes, lingerie, zuster uniforms, en nog veel meer. Kortom: van alles om leuke verkleedpartijtjes te organiseren! Lamor.nl onderscheidt zich duidelijk van Pabo en Christine Le Duc, zodat het zeker de moeite waard is om de site te bekijken. Ook andere webshops waar je sexspeeltjes kunt kopen hebben vaak een breed lingerie-aanbod.

Wil je wat voordeliger uit zijn voor je sexy outfits, dan kun je leuke koopjes zoeken op www.bonprix.nl.Ze hebben altijd wel iets dat lekker sexy en voor een voordelige prijs te koop is!

Lingerie in Grote Maten

Wie denkt dat sexy outfits alleen maar voor slanke modellen zijn, heeft het mis! Ook voor mensen die een maatje groter zijn, kunnen ook sexy outfits kopen! Een site die bijvoorbeeld sexy outfits voor de grotere maten verkoopt is BIGhearts (nu offline helaas), die wordt beheerd door Heidi Arts-Janssen, een vriendelijke vrouw die zelf al lange tijd op zoek was naar sexy kleding van een maatje groter dat ook nog goed is van kwaliteit. Het resultaat van haar zoektocht is bighearts.nl, waar allerlei soorten sexy kleding van grote maat te koop is: sexy lingerie, zoals je hiernaast kan zien, en ook korsetten en andere soorten ondergoed!

Ken jij andere leuke ideetjes qua sexy lingerie? Wat is jouw favoriete lingerie-merk Misschien ken je andere leuke dingetjes om jouw geliefde mee te verwennen??? Of heb je andere leuke suggesties? Geef een reactie op dit artikel!