Mooi Uiterlijk

Hoe kan ik er mooi uitzien? Tips voor een mooi uiterlijk dat past bij iemand die het beste uit het leven wil!

Hoe val je met een mooi uiterlijk in de smaak? Hint: Opvoeding!!! Voor mannen is het simpel: zorg ervoor dat je er MINIMAAL fatsoenlijk uitziet. Voor veel mensen is dit vanzelfsprekend, maar er zijn toch nog altijd mensen die hier schijt aan hebben. Ze denken dat ze zonder iets te hoeven doen ook wel aan mooie meisjes kunnen komen.

Nou, ja, misschien tijdelijk, maar als je echt iets voor langere termijn wilt beginnen (dat wil jij toch zeker wel?), raad ik je toch aan om op zijn minst een beetje zorg aan jouw uiterlijk te besteden. Je partner is dan misschien wel weg van jou, maar als jij bij de vriendjes en vriendinnetjes niet in de smaak valt, dan lever je toch weer wat in! Mooie meisjes stellen het trouwens erg op prijs als je goede manieren hebt: een goede opvoeding!!!!

Dat maakt je weer een stuk charmanter (vandaar de term charmeur!) en eleganter… Goed, op deze pagina zal ik wat tips geven om je uiterlijk goed verzorgd te houden, om ook meer dan alleen maar een beetje stoer te zijn, maar om ook mooi te blijven!

Meer zorg aan je uiterlijk besteden

Oh, heb ik je trouwens al verteld dat als jij geen zorg aan jouw uiterlijk besteedt… hoe zul jij iemand begrijpen, die wel aandacht besteedt om er mooi uit te zien? Als Amerikaan kun je hier nog mee wegkomen door wat grapjes hierover te maken, maar hier in Nederland gaat dit toch echt vervelen! Dat is ook een van de redenen waarom David DeAngelo’s Cocky & Funny zo goed werkt in Amerika.

Ben jij okselfris? Een mooi uiterlijk begint bij Hygiëne

Dus, zonder veel woorden hier verder aan vuil te maken: Aan de slag! Om te beginnen is het de bedoeling om altijd fris te ruiken. Was je elke dag met water en zeep of douchegel. Hoeft niet per se duur te zijn, tenzij je natuurlijk op een date gaat 🙂 Een van mijn favorieten met bijbehorend luchtje zijn Chanel Égoiste Platinum (lekker mannelijk en mijn vriendinnetje is er dol op!!!) en Christian Dior’s Higher Energy (lekker licht!). Daarnaast hoef je eigenlijk qua lichaamsverzorging niet veel te doen.

Een schoon gelaat!

Je gezicht is natuurlijk wel erg belangrijk voor een mooi uiterlijk. Is dat immers niet hetgeen waar jij iemand op gaat beoordelen? Zorg ervoor dat deze er altijd verzorgd uitziet. Dit betekent dat jij iemand met zelfrespect bent, vandaar. De mooie glimlach, en andere uitdrukkingen op jouw gezicht zal hetgeen zijn waar jij iemand mee gaat betoveren! Sommige mensen hebben problemen met puistjes (acne), maar als je er echt niks aan kan doen, maak er dan geen drama van! Je kunt kiezen om (als vrouw) minder foundation te gebruiken, zodat de huid de kans krijgt om op adem te komen, maar die afweging kan alleen jij het beste doen!

kaptafel voor een mooi uiterlijk
Sommige mensen staan uren voor de spiegel voor een mooi uiterlijk

Een gezichtscrème kan overigens ook wonderen doen om je gezicht wordt mooier te maken. Bij sommigen is een frisse glans erg mooi, bij anderen is een creme met matte look misschien beter? Hangt van je smaak af. Als je van mooie gezichten houdt, kun je ook laten zien dat jij er ook waarde aan hecht. Je hoeft er in principe ook niet veel geld kwijt te zijn, dus daar hoef je het zeker niet voor te laten!

Zorg er ook voor dat je goed GESCHOREN bent! Ongeschoren mannen, is mogelijk, maar het kriebelt zo tijdens het zoenen! Vind ik beetje zonde van die vederzachte schouders en nek van de dame! Of het meisje moet van een beetje ruig houden, die bestaan ook..

Borsthaar? Geeft niet!

Borsthaar maakt overigens niet zo veel uit. Ik heb er zelf geen last van (tsja, Aziatisch), maar er zijn behoorlijk wat mannen die er onzeker over zijn, zeker als al die modellen (m/v) geen borsthaar hebben. In principe kun je twee dingen doen: niks over te zeggen. Als de partner in kwestie helemaal weg van jou is, en merkt dat jij borsthaar hebt, dan is het “te laat”. Ze moet dan wel enigszins gestoord zijn om jou te verlaten en om haar kleren meteen weer aan te trekken! Bovendien schijnen heel wat vrouwen borsthaar erg sexy te vinden!!! Ze hebben het zelf immers niet!!! Dus, geen zorgen over maken. Als je ervan af wilt, geen probleem, maar ik vind het persoonlijk niet de moeite.

Mooi haar

Je haar is ook een belangrijk onderdeel van een mooi uiterlijk en ook hier kun je het zo ingewikkeld maken als je het zelf wilt. De basis is wel nog altijd: zolang het nog OK ruikt en niet volhangt met roos (je weet wel, die witte schilfertjes), dan zit je goed. Het beste is om eerst een goede anti-roos shampoo te hebben. Een van mijn favorieten is Fructis Anti-Roos van Garnier. Heb ik wat geld over, dan koop ik wat duurdere shampoo’s, zoals bijvoorbeeld bij Ritualsshop.nl

Ook hoofdluis is iets waar je voor moet uitkijken. Als je last hebt van hoofdluizen zijn er wel snelle manieren om er vanaf te komen. De webwinkel hoofdluis.nl heeft bijvoorbeeld artikelen tegen hoofdluis in je haar.

Een gel voor in je haar is niet noodzakelijk, maar kan voor sommigen wel handig zijn, omdat ze vaak anders 20 jaar ouder lijken(!). De betere kapper weet ook altijd wel raad met je haar. Vergeet alleen nooit dat het qua haar ook JOUW SPEL is. Jij moet de regels bepalen voor het knippen. De goede kapper volgt alleen maar en voert uit. Het is immers niet zijn eigen haar dat wordt gestyleerd!!!

Met lang haar kun je natuurlijk veel meer kanten op, en kun je veel meer variëren, maar ook daar hoef je in principe niet zo heel veel te doen. Haar in een staart is al genoeg om aantrekkelijk te zijn. Althans, voor mannen dan. Zelf speel ik er een beetje mee, kijken wat voor reacties ik krijg. In principe maakt het niet zo heel veel uit, het is maar wat je leuk vindt om ermee te doen. Het schijnt wel zo te zijn dat sommige vrouwen zich bedreigd gaan voelen als jouw haar langer en mooier is dan die van haar, maar meestal zijn dat de vrouwen die niet genoeg aan hun uiterlijk doen. Gelukkig zijn dat niet de vrouwen die jij wilt, toch? Ooit heb ik mijn haar een keer met zo’n tang laten gladtrekken, het was wel even wennen: ik had het haar van een mooi meisje! In de Linda van januari 2007 kunnen jullie het resultaat bewonderen 😉

Alle producten om jezelf goed te verzorgen kun je vinden bij de verzorgingsproducten van Drogisterij.net. Daar kun je alles online bestellen vanuit je luie stoel! Kleine moeite!

Denk aan een frisse adem!!!

Iets anders dat heel belangrijk is, is je adem!!! Iedereen heeft last van een slechte adem (ja, ook mooie meisjes!), maar niks is erger dan iemand die uit zijn bek stinkt!!!! Deze staat daarom ook in de top-5 van afknappers! Doe dus in ieder geval je best om zo goed mogelijk te ruiken. Aan een mooi uiterlijk heb je weinig als je over een drakenadem bezit.

munt
Gebruik goede tandpasta met bijvoorbeeld muntsmaak

Hoe te beginnen?

OK, de (elektrische) tandenborstel met tandpasta ken je al. Ook al vind je het vermoeiend, het is toch belangrijk om een goed gebit te hebben! En ja, ik wil geen vadertje spelen, maar poets je tanden regelmatig! Je krijgt er een frisse adem mee, je tanden gaan langer mee, en ze zien er op die manier beter uit. DOEN!

Tegenwoordig kost een elektrische tandenborstel niet zo heel veel meer, dus een goede tandenborstel is zijn geld dubbel en dwars waard! Naast goed tanden poetsen is een tongschraper erg handig. Op je tong wemelt het van de bacteriën die voor die rotte geur zorgen. Waarschijnlijk heb je al wat van dat schraapsel geroken… Vies he? Schraap je tong dus vaak!!! Mondwater en mondspray vind ik een beetje overdreven om het elke dag te doen, maar voor je eerste date vind ik het wel een applausje waard!!! Een goede mondwater zonder alcohol is Meridol, tevens aangeraden door tandartsen. Sommige mondwaters hebben immers alcohol, dat slecht is voor de slijmvliezen, en aantasting van het tandglazuur juist stimuleert! Al deze producten kun online bestellen bij de verzorgingsproducten van Drogisterij.net

Even een slechte dag qua uiterlijk?

Tuurlijk, als jij eens een keertje je dag niet hebt (de “bad hairday”), OK, niks aan te doen, maar maak hier geen gewoonte van! Een brompot als lief is ook niet alles! Nou, als je nagels goed getrimd zijn, heb je de basis goed te pakken.

Is dat alles? Heb je meer tips voor een goed uiterlijk?

Ik ken de reclames al waar de vrouwen massaal op je af stormen door een bepaalde deodorant te gebruiken. Helaas berusten die beelden niet op de werkelijkheid. Wat natuurlijk wel zo is, is dat je wel okselfris moet blijven! Verder heb je nog dat kleine extra nodig: de x-factor.

De factor dat jou onderscheidt van alle anderen. Je moet durven te experimenteren waar anderen het niet aandurven. En je moet weten WAAROM je het doet. Dat is wat jou nu net dat kleine extraatje geeft! Vraag is nu dus hoe jij er op een positieve manier uitspringt zonder opdringerig om aandacht te schreeuwen. Werkt averechts: liefde gaat om vrije wil, niet? Je kan natuurlijk gaan experimenteren hiermee, maar dat kan erg tijdrovend zijn en niemand heeft hier echt veel zin in.

Om het niet te ingewikkeld te houden, raad ik je vooral aan om je fantasie hierop de vrije loop te laten gaan. Dingen waar jij of je vrienden het over hebben: praat er niet over maar doe het! Leef die droom! Als je het hebt over een interessante filmpersonage met een mooi uiterlijk bijvoorbeeld: neem de COOLE trekjes van hem over! James Bond? Vinnie Jones? George Clooney? Een Chinese krijgsheer? Vlad the Impaler? Elisabeth Bathory? Carmen Electra? De mogelijkheden zijn eindeloos: pik er eentje die je leuk vindt. Als je iets wilt dat goed opvalt, dan kun je lang haar proberen. Inderdaad: het is doorbijten met die “rotlengte”: het vergt wat doorzettingsvermogen, en sommige bedrijven willen juist geen mannen met lang haar, maar ik heb met mijn haar al heel veel complimentjes gehad….

Tsja, it’s a way of life, en wie zei dat mooi zijn makkelijk is? Oh ja, de reclames op TV kunnen ook weleens helpen voor een mooie uitstraling: speel niet de ene coole man of vrouw, maar wees die persoon ook echt! Nou, ben jij klaar om je leven als in een film te leven? Mooi zo: op naar de volgende halte: je kleding. Kort samengevat gaat het dus vooral om, om de basis goed te hebben: een verzorgd uiterlijk, met dat beetje extra uitstraling: de personage die de wereld gaat veroveren!

Hebben jullie nog leuke tips voor een mooi uiterlijk voor me? Je weet hoe herwerkt: jouw adviezen kun je hier onder plaatsen.