Online Dating Cursus

Hoe leer je succesvol te zijn met online daten? Dating cursussen helpen bij internetdaten

Een online dating cursus leert je vooral hoe je op dating sites een goede indruk kunt achterlaten. Vaak is het niet makkelijk, omdat er naast veel keuze, ook nog eens veel concurrentie is! Gelukkig zijn er ook genoeg mensen die hier onderzoek naar hebben gedaan, dingen hebben uitgeprobeerd en ook veel succesvolle resultaten hebben geboekt! Een online dating cursus kan voor mensen die internetdaten moeilijk vinden het verschil maken.

beter internetdaten door een online dating cursusHoewel ik zelf niet echt van het Internet dating ben, vond ik desalniettemin dat Internet dating ook voor mij erg leerzaam was, en heeft het mij veel geholpen om vrouwen beter leren te begrijpen. Een paar van de dingen die je zult leren van een cursus online dating zijn bijvoorbeeld hoe je een goed online profiel kunt samenstellen, een paar listige tips en trucs, en hoe je je partner in spé voor jou kunt doen vallen om een leuke date te krijgen. Natuurlijk kom je ook het een en ander over online chatten te weten.

David DeAngelo’s Meeting Women Online

De eerste cursus is van David DeAngelo van Double Your Dating en heet: “Meeting women online”. David DeAngelo is een van de mensen van het eerste uur voor het geven van dating advies en tips. Iedereen van de Seduction Community kent hem of heeft zijn materiaal wel gelezen. Vroeger was hij ook bekend als “Sisonpyh”, het omgekeerde van “Hypnosis”. Hij is vooral beroemd geworden door zijn zogenaamde “Cocky & funny”, wat betekent dat je vooral op een leuke manier vrouwen leert versieren, en niet op de “droge” NLP methode door zogenaamde “speciale tactieken” te gebruiken. Op dat gebied heeft hij ook gelijk, want het versieren van een vrouw hoort ook inderdaad leuk te zijn.

David DeAngelo heeft op die manier erg veel mensen, waaronder mij, geholpen om het flirten met de dames veel leuker te maken. Bij “Meeting women online” heeft David DeAngelo de beste mensen op het gebied van online dating bij elkaar verzameld en in een seminar ruimte elkaar laten ontmoeten. De seminar heeft hij opgenomen en op 5 DVD’s gezet, zodat jij het in alle rust kunt bekijken. Resultaat: de beste informatie op het gebied van online dating! Daarbij heeft hij ook nog een set van 10 (!) CD’s gedaan en een werkboek dat als een soort van syllabus dient.

Datingcollege

Datingcollege is ietsje dichter bij huis en is een initiatief van Relatieplanet, de bekendste datingsite van Nederland. Denise Janmaat, professionele datingcoach organiseert deze cursussen. Veel mensen verdrinken zo’n beetje in de digitale sloot van wat er allemaal op Internet te vinden is. Om je een beetje houvast te geven, is Datingcollege in het leven geroepen. Wat je vooral komt te leren is om vooral doelgericht te zoeken naar je partner. Het lesmateriaal is relatief goedkoop, dus voor het vinden van jouw soulmate is het het geld dubbel en dwars waard! Edit: Deze online dating cursus bestaat helaas niet meer.

Masternet Online Dating Cursus

Last, but not least hebben wij “Masternet” van Masterflirt. Masterflirt.nl geeft al ruim tien jaar workshops op het gebied van versieren en verleiden. Toen het Internet daten een vlucht nam, hebben zij er ook op ingespeeld, wat hen geen windeieren heeft opgeleverd! Steeds meer en meer mensen maken gebruik van Internet dating, dus wat is handiger dan iemand die er veel ervaring mee heeft opgedaan?

Wat zij vooral doen is bepaalde tactieken te geven van hoe je een goede indruk kunt achterlaten op datingsites. Masterflirt heeft overigens wel ethische principes. Eerlijkheid en openlijkheid zijn het belangrijkst, maar als de vrouw niet helemaal eerlijk spel speelt, dan kunnen wij ook onze geheime wapens uit de kast halen! De cursus zelf kost 99 Euro, wat te overzien is, als je beter beslagen ten ijs gaat in de wereld van het online daten! Meer info over Masternet is te vinden op www.masterflirt.nl

Andere online dating cursussen ken ik eigenlijk niet in Nederland. Als iemand een goede cursus online dating kent, dan hoor ik het graag! Ken je andere online dating cursussen die de moeite waard zijn om uit te proberen? Schrijf hier onder een comment. Ben je een webmaster die een eigen online dating cursus aanbiedt? Laat het me weten en wellicht voeg ik je website toe aan dit artikel.

Plaats een reactie