Zoenen? Daten?

De Volgende Stap: Zoenen? Daten?

Als alles goed gaat, kun je twee dingen doen: dingen worden steeds leuker, en ook een beetje spannend: kusje geven? Blijft ze nog naar je kijken? Word je al een beetje verlegen? Toch doen? Gefeliciteerd met je nieuwe liefde. Als het logistiek onmogelijk is (jij of zij heeft verplichtingen, of de wegen scheiden), dan kun je alsnog voor een date vragen. Als je echt goed bent, vraag wat de ander gaat doen of er nog leuke plannen zijn, anders kun je zelf vragen of ze iets leuks wil gaan doen.

de volgende stap: daten?
de volgende stap: daten?
Soms is het inderdaad een flinke stap die je moet zetten, je loopt inderdaad het risico om te worden afgewezen. Klinkt misschien eng, maar het is wel jouw plicht. Wen er maar aan. Beloning zal dan des te beter zijn! Het ergste wat je kan gebeuren is dat je een nee krijgt, maar vaak houdt men het nog netjes door te zeggen dat ze het “te druk” of “een vriend” hebben.

Als dat gebeurt, dan betekent het dat je toch iets fouts hebt gedaan (ik weet het, de meisjes zullen anders beweren, maar dat is om jou niet te kwetsen). Het kan van alles zijn. Kijk naar wat beter kon en wees eerlijk tegen jezelf. Het kan ook zijn dat zij niet in de stemming was. Kan allemaal.

Ik had weleens dat ik mijn spelletje van het flirten perfect speelde, maar het meisje was gewoon doodmoe. Tsja, daar breek ik erg moeilijk doorheen. Gelukkig ontmoette ik haar nog een keer, en toen ging alles veel beter: ik hoefde alleen maar “hallo hoe gaat het” te zeggen… Dus als het meisje niet meteen interesse toont, hoeft hoeft het niet altijd te zeggen dat de deur altijd dicht is. Blijf gewoon netjes en kom de volgende keer terug en doe alsof er niks is gebeurd. Niks aan de hand! OK, het is niet altijd even makkelijk om ongelijk te krijgen, maar een echte man weet hoe hij zijn verlies moet nemen: morgen weer een dag!

Dating tips & advies voor je als je gaat daten

OK, dus stel dat het flirten en versieren lekker is gegaan en dat je nu aan het zoenen bent, dan zit het wel snor. Veel plezier met je kersverse relatie πŸ˜‰ Je hebt hem of haar aan de haak geslagen!

Of, als je een date hebt, dan zit het ook best goed. Het meisje zal dan haar beste kleren aantrekken en een paar uur aan de make-up zitten en aan jou denken. Inderdaad: allemaal voor jou. Het jongetje wordt ook verwacht om er wat beter uit te zien. Niet te veel overdrijven, zorg ervoor dat je er verzorgd en fatsoenlijk uitziet. En natuurlijk wat leuke kleding aan hebt. Koop een leuk cadeautje als het goed zit (hoeft niet eens duur te zijn!), doe wat leuks samen en hou het gezellig. Je zal vanzelf wel merken dat het wat gaat kriebelen. Zelfs al gebeurt er niks, bij het afscheid nemen heb je nog altijd je (laatste!) kans. Als je iets te zenuwachtig was, geeft niet, je hebt altijd weer een kans, zorg er alleen voor dat je je er niet te druk om maakt. Je krijgt heus wel een tweede kans. Ik doe ook niet aan zogenaamde scripts of “routines” hier, maar als je echt per se een script wilt, dan zijn er nog wel wat mensen in de “Community” die jou graag verder helpen.

Een paar laatste tips voor bij het versieren van je nieuwe vlam…

Duidelijk? OK, nog een paar versiertips voor bij het daten:
Eigenlijk hoef je niet te veel te oefenen op zogenaamde versiertrucs, het komt vanzelf wel onverwacht uit de lucht vallen, zoals ik zei: als donderslag bij heldere hemel. Verliefdheid is niet iets dat je ziet aankomen. Mocht je toch wat ervaring nodig hebben om te weten hoe het aanvoelt (eerste keer kan best eng zijn, ik werd de eerste keer ook KOTSMISSELIJK toen ik op een meisje afstapte!), dan is het raadzaam om wat goede stapmaatjes te hebben. Sommige stapmaatjes zijn erg demotiverend (ze zullen je juist ontmoedigen om op een meisje af te stappen), klopt, en anderen maken wel lol, maar durven niet. Jullie zien wel iemand leuks, maar niemand durft de stap te zetten. Aan het begin kan het erg lastig zijn.

Mensen in de “Seduction Community” kunnen je wel enigszins helpen, maar vaak is het moeilijk om de kaf van het koren te scheiden. Het is wel beter dan niets, en uiteraard heeft iedereen met slechte punten ook nog goede punten.
Veel mensen zeggen, of denken dat het versieren van en daten met een vrouw erg moeilijk is, maar dat hoeft helemaal niet. Als je denkt dat het makkelijk is, heb je gelijk, als je denkt dat het moeilijk is, heb je ook gelijk. Het zijn juist de momenten waarbij je denkt dat het “te makkelijk” gaat, dat het eigenlijk goed is. Als het moeilijk is, is het vaak TE MOEILIJK. Tsja, de liefde heeft ook haar eigen onvoorspelbaarheid πŸ˜‰ Hou je dus niet te veel bezig met de theorie. Lees het alleen omdat je er echt interesse in hebt, niet omdat het nou per se moet, omdat je anders zogenaamd een loser bent. Doe het al helemaal niet om zogenaamd cool te zijn of in de smaak bij anderen te vallen!

Aan de andere kant is er bijvoorbeeld helemaal niks op tegen om iets over handlezen uit te zoeken of om een cursus te doen over iets als persoonlijke ontwikkeling of goochelen (veel meisjes zijn bijvoorbeeld dol op goocheltrucs!). Wat je ook nog een beetje kan helpen zijn de aangeraden films die je ziet ter inspiratie. Het is immers erg mooi om iets te hebben gebeuren dat je alleen in films ziet, toch? Kijk er wel mee uit: ga nou niet alles proberen te regisseren dat alles precies als in jouw zogenaamde “script” moet lopen, anders ga je alsnog de fout in! Ten eerste zul je nooit weten wat nou de perfecte script is, en ten tweede: wat als dingen nou niet volgens jouw script gebeuren? Wat meestal het geval is…

Oke, daten. En nu?

Goed, op deze pagina heb ik geprobeerd om in algemene hoofdlijnen te vertellen wat je eigenlijk moet doen om iemand te versieren, hoe jij een stapje dichter bij de liefde van je leven kunt komen. JIJ moet de rest eigenlijk verder invullen. Jij bent een mens en jouw EIGEN signatuur is wat jou uniek maakt. Het is aan jou om te beslissen waar jij je in verdiept. Ik heb zelf ook veel materiaal bestudeerd die ik mensen aanraad, waaronder films, cursussen, de “Community” en aan te raden boeken. Ik heb ze zelf ook bestudeerd en ik vind ze erg interessant.

Vroeger hielp ik ook veel mensen, bijvoorbeeld door advies over daten te geven, of als er niemand is die jou even dat dieuwtje in de rug kon geven, dan gaf ik ook nog wel wat coaching. Stap voor stap hielp ik toen iemand op zijn persoonlijke traject verder, zodat hij toch wat meer actief werd op het gebied van de liefde: neem de touwtjes in eigen handen en gaan! Ik gaf ook workshops, zodat mensen echt alle details precies wisten over hoe je alles precies moet doen, ook in hun specifieke situatie: alle truukjes, geheimpjes, dingen waar je op moet letten, en natuurlijk: al het beste van wat ik door de jaren heen heb verzameld, meegemaakt, ervaren, doorgedacht en verwerkt om de vrouw van je dromen te charmeren.

Waarom geef ik nu geen workhops meer? Eigenlijk is dit ook een verhaal apart. Laat ik het maar houden op dat ik ander werk leuker vind. Als je workshops wilt volgen op het gebied van versieren, dan raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de Community. Er zijn heel wat bedrijfjes daar die die workshops organiseren.

Heb je nog tips voor bepaalde momenten tijdens het daten in de lente?

De dagen worden dan weer langer, en de lucht wordt weer warmer. Er hangt ook iets in de lucht! Het dierenrijk komt ook weer tot leven om een partner te vinden om mee te paren (inderdaad, dat doen dieren ook!): de kieviten doen dat door speciale luchtshows, de mannetjes hazen raken helemaal opgewonden als ze een vrouw zien die besprongen wil worden, en de kemphanen organiseren al toernooien om te kijken wie als sterkste uit de bus komt voor het vrouwtje. Gelukkig doen wij mensen het veel beschaafder, maar hebben wij ook onze maniertjes om elkaar een beetje het hof te maken.

Een ervan zijn dus de lentekriebeltjes, dat gevoel in je buik dat je toch weer net ietsje vrolijker maakt, en het weer gaat natuurlijk ook wat met je doen: weg met de winterjassen, hoge laarzen en de zware kleding! Op de lente pagina zal ik uitgebreid ingaan op hoe jij je weer helemaal kunt opmaken voor het jachtseizoen! Of om gewoon het beste uit de lente te halen met allerlei tips & trends voor het voorjaar! Laat me weten of je een leuk vriendinnetje hebt gevonden πŸ™‚

Hebben jullie iets toe te voegen over openingszinnen, versieren en het daten naderhand? Klim in de pen!