Mooie Vrouwen Versieren

Mooi meisje aan de haak slaan: hoe doe ik dat?

Een inleiding tot hoe je mooie vrouwen moet versieren of verleiden.

Mooie vrouwen vind je uiteraard op de betere Datingsites

Waarom wilde ik graag mooie vrouwen versieren?

Iedereen wil wel een mooie vrouw als vriendin hebben: goed voor je status: iedereen kijkt naar je op, en wat wil je liever dan een lief meisje die ook nog eens mooi is? Op deze pagina meer over hoe je zo’n mooi meisje aan de haak slaat.

Waarom? Eigenlijk komt het van mijn eigen ervaring. Er was een tijd… Dat ik nog met meisjes zat te experimenteren. Ik was toen 21. Ik flirtte wat met meisjes, probeerde wat uit, had een vriendinnetje hier en daar, en, tijdens het versieren merkte ik dat mooie meisjes mij leuk begonnen te vinden… Ze gaven mij oogcontact, ze wilden met mij zoenen, ze raakten helemaal in trance toen ik aan het praten was…

Eigenlijk ontdekte ik het per ongeluk. Het was niet mijn bedoeling om “achter lekkere wijven aan te zitten”. Een beetje leuk meisje was eigenlijk al genoeg, maar… Ik zei ooit eens dat een mooi meisje leuke oorbellen had, en soms was een enkele aanraking voldoende… Dat was toen ook de tijd dat het kwartje bij mij begon te vallen: ik hoefde niet te settlen voor minder dan dat ik waard was! Ik wist dat mooie meisjes mij leuk vonden, dus ik wou het “hebben” ook! Zo gezegd, zo gedaan…

Mooie vrouw? Leg uit.

Goed, als definitie voor een mooie meisje, of mooie vrouw wil ik het niet hebben over doorsnee-eenheidsworst-1.8-kind-fiat-panda-uit-limonaderietjes-drinkende-slurpies-tantes hebben, maar over de top: het mooiste meisje van de klas, universiteit of disco.

De koningin, waar waarschijnlijk een bosje mannen, omheen staat, er bloedmooi uitziet, waarschijnlijk met mooi, lang haar, een mooi gezicht, slank, lange benen, kort rokje en lange laarzen (tot aan de knie dan). Dit zijn de dochters van bekende fotografen, politici, danseressen, modellen, directeurs/grootaandeelhouders, acteurs etc.

Dit zijn tevens de mooie vrouwen waar mannen alleen maar van durven te dromen. Versieren zien zij als een onmogelijkheid. Is een mooie vrouw verleiden ook echt onmogelijk? Als je denkt van wel, dan heb je gelijk, als je deze gedachte graag uitdaagt, volg mij dan verder.

Hoe gaan wij verder?

Zoek onze geheim agente OK, om te beginnen, moet je wel weten waar ze te vinden. Meestal niet zo moeilijk: op school, of op de universiteit vind je ze wel. Tijdens het uitgaan zie je ze ook wel, en verder reizen ze ook nog altijd met de bus/trein en kopen ze ook nog eten in de supermarkt. Bij kunstbeurzen zie je ze ook weleens. Dus, definieer jouw jachtterrein maar!

Wat moet je dan eigenlijk doen om een mooie dame aan de haak te slaan? In principe niets anders dan elke andere vrouw eigenlijk, de crux zit hem echter in jouw orientatie en of het ook echt iets is wat jij wil. Misschien sta je er nog niet bij stil, maar het kan ook zijn dat het ook niet echt is wat jij wil. Ik geloof niet in de term out of your league, maar meer in of jullie bij elkaar passen of niet.

De vraag die je dus niet moet stellen is of je wel goed genoeg bent voor Anna Kournikova (zij zal waarschijnlijk eerst naar je portemonnee kijken), maar of het wel interessant voor jou is om een vrouw te hebben die alleen maar naar jouw bankrekening kijkt. Hebben jullie dan wel tijd voor elkaar? Goed, tot zover de korte inleiding op mooie vrouwen versieren. Wat ik nu wil doen is om te kijken wie wij voor ons hebben:

Laten wij eerst de vraag beantwoorden WAAROM een mooie vrouw nou zo mooi is. Heeft ze gewoon mazzel? Is ze echt gewoon een engeltje dat uit de hemel is gevallen? Of komt hier meer bij kijken? Kijk eerst eens naar het mooie haar van het meisje. Komt zoiets echt zomaar uit de lucht vallen?

Denk er even over na… Als je het niet weet, moet je eigenlijk zelf eens je haar lang laten groeien. Zul je het wel merken. Om niet te lang te blijven hangen, zal ik je niet langer in spanning laten: nee, zoiets komt niet zomaar uit de lucht vallen, ze moeten er wat voor doen, en het ene meisje heeft er meer voor over dan de ander. Geluk komt er ook bij kijken, maar je wordt niet geboren als mooie vrouw!

Wat betreft het versieren van mooie vrouwen zijn er twee manieren om een knappe vrouw tot verleiding te brengen: De eerste is door middel van zogenaamd “netwerken”, en de tweede is meer direct: geef haar alles wat haar hartje begeert: wees de man waar ze haar hele leven al van droomde. Je kunt ook van twee walletjes eten door het goede van beide te gebruiken, maar de dosering hiervan laat ik aan jou over (bij iedereen is het overigens verschillend).

Hier wil ik vooral een zwart-wit vergelijking geven. Laten we eerst bij de eerste optie beginnen: netwerken. Als het jou lukt om jezelf in haar vriendengroep te begeven, is het veel makkelijker om aan een mooi meisje te komen, de drempel is dan immers veel lager om contact te maken, en bovendien kent “iedereen” jou als een “toffe gozer”, dus dat maakt dingen ook veel makkelijker. Dit wordt ook wel, met name in de Seduction Community “Social Proof” of SP genoemd.

Netwerken en vriendengroepjes: de voordelen

Zakelijk congres. De manieren om dit voor elkaar te krijgen zijn als volgt: mooie meisjes hebben vaak veel geld, dus haar vriendjes en vriendinnetjes hebben ook veel geld, ze kleden zich goed, en ze zien er ook goed uit: ze willen het beste uit het leven halen! Om je bij zo’n clubje te voegen moet je je dus ook begeven in die clubjes. Een hele bekende is de studentenvereniging “Het Corps”. Dit is de plek waar je je netwerken kunt uitbreiden voor later.

Een andere plek om mooie vrouwen te versieren is bij het golfen, maar zorg er wel voor dat je wat in je mars hebt, want hier lopen toch mensen met een bepaalde status rond. Ze zijn er niet zo van gecharmeerd als jij daar de boel een beetje komt verzieken.

Dat is “not done”. Mooie meisjes zijn daar ook te vinden, maar je wordt geacht om de “concurrentie” met de andere leden aan te gaan. Dit gebeurt natuurlijk niet direct, maar meer door te laten zien hoe dienstbaar jij bent voor de maatschappij, wat op zijn beurt steeds meer geld, charisma en macht geeft, wat natuurlijk DE afrodisiaca bij uitstek zijn voor de dames. Verder heb je nog als voordeel dat in zo’n netwerk de regel: ons kent ons geldt. Heb je een goede reputatie opgebouwd, dan moet dat wel goed zitten…

Ook als je niet bij “Het Corps” zit of maanden je tijd en geld wilt spenderen aan het verwerven van je golf vaardigheden, heb je nog de mogelijkheid om door te netwerken iemand via-via te “regelen”: iemand die wel iemand kent die nog single is. Een heel gebruikelijke manier van elkaar te ontmoeten.
Daarnaast heb je als voordeel dat als je in zo’n netwerk groepje zit, dat je ook veel sterker staat: vele handen maken licht werk. Mocht jij in zo’n milieu zitten, dan zul je waarschijnlijk niet op deze pagina zitten, omdat je vanzelf wel zo’n mooie vrouw in je schoot geworpen krijgt, of je zit wel in zo’n milieu, en dingen gaan toch niet hoe het hoort te gaan? Kan kloppen: zie volgende alinea…

En nu de nadelen…

Radeloos… Nadelen zijn dat deze manier van mooie vrouwen aan de haak slaan best lang duurt. Vaak gaat er wel wat aan tijd overheen voordat je goed in de groep bent geïntegreerd (als je er nog niet in zit) en een beetje weet hoe alles zo’n beetje weet van het reilen en zeilen van de groep. Als je voor het eerst bent gaan golfen heb je waarschijnlijk ook gemerkt dat het wel even wennen was…

Een ander nadeel (bij elke groep) is dat je wat aan individualiteit moet inleveren ten bate van de groep. Netwerken is dus geen geschikte manier voor mensen die veel waarde aan individualiteit hechten. Veel mensen vinden groepen ook maar saai en een verspilling van tijd, je kunt immers veel meer voor elkaar krijgen als je geen rekening met anderen hoeft te houden. Bij de Navy Seals zeiden ze altijd dat de snelheid van de groep, de snelheid van de langzaamste is.

Nog een ander nadeel is “the law of diminishing returns”. Als je op deze manier aan een mooi meisje wilt komen, wordt er van jou verwacht dat jij je erg dienstbaar stelt voor de groep, er wordt erg veel van jou verwacht, terwijl de voordelen voor jou niet direct te zien zijn.

Een voorbeeld is geld. Veel mensen werken zo hard voor hun geld dat ze zichzelf helemaal kapot werken! Ze worden uiteindelijk wel rijk, maar zijn zo kapot van het werken dat ze eigenlijk niet meer kunnen genieten van het geld. Een goed voorbeeld is een minister die slechts 4 uur slaapt. Hij heeft veel geld en macht, maar nauwelijks tijd voor zijn vrouw en kinderen. Sommige mensen zijn zo gestresst dat ze eigenlijk geen tijd meer hebben om echt te genieten van de schoonheid in het leven. Denk maar aan een directeur van een bedrijf. Leuk he? Zo’n Mercedes bak voor de deur? Wat kost zoiets nou?

Behalve 100000 Euro plus het DURE onderhoud en reparaties, waarschijnlijk ook nog een 60-urige werkweek, geen vakantiedagen, hoge werkdruk, geen tijd om even vrij te nemen of om er tussenuit te knijpen… Om maar te zwijgen over de pillen: anti-depressiva, slaappillen, kalmeringstabletten… Daar hoor je niks over he?

Als laatste heb je als nadeel dat je, naast groepsdruk, eigenlijk veel te veel energie steekt in dingen die eigenlijk veel te indirect relevant zijn voor het aantrekkelijk zijn voor een mooi meisje. Ik gaf daarnet al aan dat je vooral veel tijd kwijt was aan werk en aandacht. Uiteindelijk geeft dit wel aanzien, maar voordat je een naam hebt opgebouwd, ben je al wat maanden verder.

Als wij de voordelen en nadelen opsommen van het “netwerken”, of het deel uitmaken van hun groep, dan is het als volgt:
Voordelen: je staat sterker en wordt beschermd (vele handen maken licht werk), de drempel is veel lager met mooie vrouwen te praten (zodat je ze ook natuurlijk makkelijker kunt versieren), en je hebt een heel netwerk tot je beschikking: iedereen kent je.

Nadelen: je hebt wat aan individualiteit in te leveren, je moet jezelf bezighouden met dingen die niet relevant zijn aan aantrekkelijkheid, en het duurt erg lang. Bovendien krijg je de kans dat “elke scheet die je laat” aan de grote klok wordt gehangen of nog erger: flirts worden geblokkeerd! Tsja, groepsbelang gaat voor…

Wees de man van haar dromen!

Amor & Psyche Ha! Laat ik maar gelijk beginnen met “The Dark Side”: De “shortcut”: de taal die alle sociaal-culturele “onzin” voorbijgaat en direct tot haar oerdriften spreekt. Is dat niet wat wij allemaal willen? Een mooi meisje aan de haak slaan met weinig moeite, zonder al dat netwerk gezeik.
Wat zijn de geheimen hiervoor? Moet je een bad boy zijn? Moet je misschien bepaalde vormen van NLP (Neuro-Linguistisch Programmeren) hypnose of manipulatie gebruiken om mooie vrouwen te versieren? Of moet je misschien cocky & funny zijn?

Het grappige is: die dingen werken wel, MAAR: je moet er ook congruent mee zijn: je moet jezelf zijn en je moet weten wat de volgende stappen zijn die erbij passen. Vaak vertellen ze dat niet: je ziet dat de vrouw in kwestie het leuk vindt wat jij doet, maar jij begrijpt niet WAAROM. Je doet maar wat. Tsja, dat hebben mooie meisjes natuurlijk heel snel door: hij is zichzelf niet. Als je toch wat meer over die “Dark Side” wilt leren, raad ik je aan om een kijkje te nemen bij de “Seduction Community”. Ze praten hier heel graag over.

Waar ik meer aandacht aan zal besteden zijn de hoofdlijnen. Zitten die goed, dan moet de rest ook goed zitten. Nou, de andere manier, behalve door te gaan “netwerken” is door je vooral te richten op de dingen die deze meisjes aantrekkelijk vinden: liefde op het eerste gezicht als donderslag bij heldere hemel.

De vraag is dan: wat vinden zij aantrekkelijk? Nou, aangezien je met MEISJES te maken hebt, moet je weten wat MEISJES leuk vinden. Van daaruit kun je je verder “specialiseren” zeg maar. Dus: wat vinden meisjes in het algemeen leuk? In principe gewoon iemand die zichzelf is en die ook nog interesse in haar toont. Dat zijn de belangrijkste dingen om mooie vrouwen te versieren.

Interesse tonen gebeurt meestal door vragen te stellen, maar dit betekent NIET dat je een interview gaat afleggen. Knoop dit goed in je oren. Als jij gewoon jezelf bent, komen jouw aantrekkelijke mannelijke eigenschappen vanzelf wel naar boven. Inderdaad, tegenwoordig, de tijd waar de identiteitscrises vaak de boven-ondertoon lijken te spelen (het publiek geheim), kan een bijslijping van je persoonlijkheid wonderen doen, maar daar kom ik zo meteen op terug. Meisjes houden er ook van om op een voetstuk te worden gezet, maar dat hoeft niet altijd. Bij mooie meisjes geldt dit wel: ze worden graag verwend.

Ze verwachten dat je de deur voor ze opendoet en een goed gevoel voor de etiquette hebt. Dat noemen wij ook wel het hebben van charme: een charmant persoon waarmee jij de meisjes ook charmeert. Begint er al wat te dagen? Komt wel. Wat meisjes ook willen is een zogenaamde “soulmate”: een zielsverwant. Je zou het bijna een spiegelbeeld van haar kunnen noemen: delen van haar die ze ook in jou kan vinden.

Nu wordt het wel erg ingewikkeld he? OK, laat ik ze even rustig uitleggen:

Heb je weleens gehoord van het idee dat twee elkaar al begrijpen zonder dat er een woord hoeft te worden gezegd? Dat beide gedachtes eigenlijk hetzelfde zijn? Heb je ooit zoiets meegemaakt? Dat is waar je wilt zijn. Je hoeft niet eens iets te vragen, en de ander begrijpt al wat er moet gebeuren: je kunt op elkaar rekenen. Je hoeft elkaar niet te heropvoeden als een klein kind: jullie kunnen samen doorgroeien! De gedachtes zitten dan op een lijn. Dat is eigenlijk wat je wilt hebben.

Mooie Vrouwen Versieren: Hoe doe ik het?

Ik heb zelf nooit een mooi meisje gevolgd om te weten wat zij nou precies leuk vindt. Wat ik natuurlijk wel weet is dat zij interesse toonden, en dan hoef ik alleen naar mezelf te kijken wat ik deed… Het waren niet de netwerken, ik ben meer een individualist. Dat gaf mij meer de gelegenheid om lekker zelf mijn eigen weg te gaan.

Ik hoefde dus ook nooit rekening te houden met het idee wat anderen er nou van zouden kunnen denken… Qua uiterlijk probeerde ik altijd goed voor de dag te komen: stoer kapsel, en een goed uitgebalanceerde kleding: altijd effen en goed contrasterend. Geen jeans, maar altijd netjes, of op z’n minst van een modieuze merk. Meer hierover op de kleding pagina. Eerst vond ik het een beetje eng, maar later wekte het wel indruk bij anderen.

Ik keek ook in films wat sommigen droegen, was ook een goede inspiratiebron! Als jas had ik een colbert als van een pak, met een nette jas als het winter was. Mijn sjaal (ik draag al jaren dezelfde) is van kasjmier. Felgroen, dat goed contrasteert tegen donkere kleding. Ik was (en ben) altijd slank, omdat het mij dynamisch houdt: altijd in beweging. Zo legde ik mijn eerste indruk. Vaak was dat al genoeg om blikken mijn kant op te krijgen.

Natuurlijk is uiterlijk niet alles, en komt er ook wel wat meer bij kijken! In mijn geval heb ik als voordeel dat ik intelligent overkom en over veel dingen mee kan praten: van ICT tot kunst, tot mode, tot kwaliteitsrichtlijnen, tot aanbestedingstrajecten, tot voetbal… Noem maar op. Zo kan ik altijd makkelijk inhaken op een gesprek, en het boeiend houden. Het was voor mij ook nooit moeilijk om een gesprek met iemand aan te gaan. Ik vond het interessant om te horen wat anderen deden.

Een ander aspect die ik belangrijk vind is het openen van je ogen: kijk wat er om je heen gebeurt, weet ook wat er aan de hand is! Het klinkt misschien heel banaal, maar ik zie vaak toch dat mensen hierin de mist in gaan! Ze weten niet wat er speelt, en zeggen maar wat, vaak om maar een beetje interessant te klinken!

Dit is misschien het allerbelangrijkst, want als je de waarheid niet onder ogen kan zien, ben je een kip zonder kop die zomaar wat doet! Als het meisje lacht om beleefd te zijn, is dat iets anders als dat ze jou leuk vindt! Twee totaal andere dingen! Weet ook wat haar signalen zijn dat ze jou leuk vindt! Vaak voel je het wel, maar is het vaak lastig voor te stellen dat het echt zo is…

Verder was ik perfectionistisch: nooit tevreden met resultaten die beneden mijn kunnen zaten. Ik geloofde ook dat ik meer uit het leven kon halen dan wie dan ook. Ik was immers non-confirmistisch en hoefde geen rekening met anderen te houden. Althans, tot op zekere hoogte dan. Middelmatigheid was overigens voor mij geen optie. Ik zou nooit genoegen nemen hiermee, ik wou altijd meer uit het leven halen dan dat. Nee, of ik ging voor 3-0, of ik bleef thuis.

Eigenlijk was dat voor mij al genoeg, de rest ging vanzelf. Eventjes aanspreken, beetje aardig zijn, en verder hadden wij een fantastische tijd!
Dus, koop geen dure kleren, auto’s of andere snufjes alleen omdat je indruk wilt maken, maar omdat je het weet te appreciëren: het past bij jou!

Is het je ook opgevallen dat mooie vrouwen ook echt OPVALLEN met hun uiterlijk? Ze krijgt aandacht van mannen: mannen vallen toch even van hun stokje als ze een mooie vrouw voorbij zien lopen. De uitstraling is daar ook een onderdeel van. Je moet toch durven om er zo bij te lopen.

Durf jij het ook aan om op te vallen?

Meer hierover op mijn pagina’s over je kleding en je uiterlijk. Samen met zo’n meisje zul je in de spotlights komen te staan: Iedereen kijkt naar je op, omdat het jou is gelukt om zo’n mooie vrouw aan de haak te slaan. Waar doet ie het van? Heeft ie veel geld? Is ie beroemd? Ze weten het niet… Durf jij dezelfde hoeveelheid aandacht te trekken die die mooie vrouwen ook krijgen? Wat ga jij doen als je 6 meisjes om je heen hebt? Wat ga je doen als ze als groupies gaan juichen als jij voorbijkomt? Uiterlijk is dus een ding, het innerlijk is het andere: wat straal je uit?

Mooie vrouwen zijn niet zomaar mooi: het komt niet zomaar uit de lucht vallen. Je hebt er wat aan moed voor nodig. Haar vrouwelijke concurrenten kijken op haar neer: “is ze soms op zoek?”, of: “is ze soms wanhopig?”, of: “goh, ze ziet er leuk uit maar heeft nog steeds geen vriend”. Zelfde geldt ook voor mannen: als jij als man opvalt, zit je ook niet meer in de “veilige” zone: je wordt bekeken, en andere mensen kunnen jaloers worden: hoge bomen vangen veel wind!

Mooie vrouwen worden ook niet meer als gewone meisjes gezien (hoewel ze het van binnen toch wel zijn hoor!). Nee, je bent de sex bom!!! Dit geldt ook voor mannen: ze worden vaak als een sexy persoon gezien. Weet jij hoe je daarmee om moet gaan? Weet jij hoe je aan hun hoge verwachtingen kunt voldoen?

Versieren begint met Ambitie!

Een ander cruciaal aspect is wie jij als persoon bent. Een mooie vrouw wil iemand die ook potentie heeft om hoog op de evolutionaire ladder te staan: hiermee bedoel ik: hij heeft een goed potentieel om dienstbaar te zijn voor de menselijkheid in het algemeen. Dit hoeft niet per se te worden uitgedrukt in geld of macht (hoewel dit wel erg handig is, dat kan ik niet ontkennen), maar meer in termen van of jij in staat zal zijn om succesvol te worden in het leven, ook als het foutgaat!

Uiteindelijk vertaalt dit zich in geld en macht (vandaar de kleding en het uiterlijk), maar eigenlijk is dit niet hetgeen waar jij je op hoeft te concentreren. Het gaat meer over de passie om succesvol te zijn in het leven, ook al heb je met veel tegenslag te maken. Vooral niet te snel opgeven is een van de motto’s.

Het andere is intelligentie. Doorzettingsvermogen is erg belangrijk, en soms belangrijker dan intelligentie, maar iemand die intelligent is, kan dingen soms veel sneller klaargespeeld krijgen, dus doorzettingsvermogen EN intelligentie zijn belangrijk. Kritisch blijven is ook erg belangrijk. Dan bedoel ik niet om over elk wissewasje te gaan lopen zeuren (wat veel jongens doen om aandacht te trekken), maar meer dat je kijkt naar de kwaliteit van bepaalde dingen.

Dan heb ik het niet per se over de bediening van een restaurant, maar meer over hoe mensen met elkaar omgaan bijvoorbeeld. Waar ligt de lat bij jou? Vind je het OK dat je in een “vriendengroep” zit waar ze voor vijf minuten niks te melden hebben en zichzelf vervelen? Of ben je toch nog op zoek naar iets beters? Met andere woorden: neem je genoegen met het gemiddelde? Of ga je alleen voor het beste: een spontaan en geanimeerd gesprek: iedereen laat elkaar in elkaars waarde, iedereen leert ook wat van elkaar en uiteindelijk gaat iedereen met een goed gevoel naar huis. Is dat niet de moeite waard om na te streven?

Oh ja, om dingen nog meer gecompliceerd te maken met mooie meisjes: ze willen er ook nog zeker van zijn dat ze een fantastische tijd met jou zullen hebben: dat je er altijd voor haar bent en dat je haar ook echt geeft wat zij echt verlangt. Een vorm van zekerheid: een veilig en beschermd gevoel. Ben jij die man voor haar?

OK, maar wat moet ik precies doen om een mooie vrouw te verleiden?

Mooie meisjes doen altijd alles om het beste uit het leven te krijgen, van jou wordt er dus ook niet minder verwacht! OK, wat hebben wij allemaal nodig om aantrekkelijk te zijn zodat je een mooi meisje kunt versieren?
We hebben het al gehad over de eerste indruk, dus je hele uiterlijk, inclusief de kleren. Een andere manier om jouw mentale kracht tot expressie te brengen is om aan sport te doen en om vooral het avontuurlijk bezig zijn.

Veel reizen maakt je ook avontuurlijker, maar dan meer in de trent van het ontdekken, niet van die koffieleutende dagjesmensen! Je levensstijl is ook belangrijk. Dit is jouw bron waaruit alles tot expressie komt: hoe jij tegen de wereld aankijkt, hoe jij met anderen praat, wat je eet, drinkt, koopt, hoe jij je kleedt hoe jij je beweegt en vooral: WAAROM.

In principe is het praten met mooie meisjes min of meer hetzelfde als met “gewone” meisjes (zie dating tips). Omdat haar sociale groep zo groot is, krijgt zij dagelijks met doodnormale gesprekken te maken. Zo vaak dat ze er na verloop van tijd genoeg van heeft en de telefoon niet eens meer opneemt!

Dat is ook een van de redenen waarom je mooie meisjes altijd aan de telefoon ziet hangen: het creëert een beeld dat ze altijd bezig zijn en een goed sociaal leven hebben, maar eigenlijk zitten ze te wachten op iets beters: de prins die op zijn witte paard aan komt om haar in vervoering te brengen! Hij zal haar meenemen naar werelden die niemand anders zal komen te zien!

Alles of niets.

Daar kom jij aan te pas. Als jij met een mooie vrouw praat, ben je haar eigenlijk al aan het versieren, het verschil tussen praten en versieren is bijna niet te merken, maar de intentie is duidelijk: alles of niets. Uit biologisch perspectief is de man ook om die reden geboren, zie: “The Red Queen” van Matt Ridley.

Er zit niks tussenin. Ja, er zit wel wat tussenin, maar dan kun je je aansluiten in de lange rij van de netwerkende mensen. Om wat plaatsen op te schuiven moet je keihard werken of geld verdienen. Houdt je fit, maar er zijn zat mannen die daardoor aan de stress ten onder gaan. Geen mooi vooruitzicht, toch?

Bij een mooi meisje is het dus zaak om te laten zien dat jullie voor elkaar gemaakt zijn. Flirten is dus een must, want anders zal zij niet zien dat jij interesse hebt. Of ze ziet het wel, maar omdat jij het niet tot expressie brengt, kan zij er niks mee! Dus: onderbreek haar als ze zit te bellen: jij hebt toch belangrijker zaken voor haar? STOP!!! WACHT!!! Ga nou niet als een gek elk mooi meisje lopen storen: geef het een goede reden. Weet je al waarom je haar wilt onderbreken? Of ben je maar een arrogante zak die aandacht wilt trekken? Nee, jij hebt echt iets belangrijks aan haar te melden!!! Toch? Inderdaad. Zorg er dan ook voor dat je iets te melden hebt!!!

Met alles of niets bedoelde ik ook dat zij het uiterste van jou zullen vragen. Zij wil dat jij de enige voor haar bent, alles wat daar beneden ligt is niet interessant voor haar. Dit is erg moeilijk om te faken en om hierover te liegen, mede door de ethische kwesties, dus als jij alles 100% eerlijk doet, kun je rekenen op een tijd van je leven die je echt nooit meer zal vergeten! Vraag maar wat zij in een goede man willen: eerlijkheid en openlijkheid!

Alles of niets betekent dus ook: Je kunt keihard vallen: je voelde wat voor haar, maar je wordt gewoon met niets afgedaan: je wordt geditcht. Heel pijnlijk, maar dit zijn de regels van het spel, maar het hoort er ook bij: geen pieken zonder dalen. Dat is eigenlijk ook wat het leven mooi maakt. Wees niet bang om pijn te ervaren. Men heeft het er soms weleens over dat het verleiden van vrouwen als een videospelletje kan worden gezien, maar kijk eens naar al die mensen die computerspelletjes lopen te spelen: ze missen de schoonheid van wat het ECHTE LEVEN te bieden heeft!

Als je niet bereid bent om hard te vallen, om alle pijn te voelen, en om je verlies te accepteren, dan is mooie meisjes versieren niks voor je. Stop er maar mee: Ga naar huis, het wordt toch geen 3-0…

Gelukkig maakt dit het leven toch veel simpeler: lijkt het “te makkelijk” te gaan, dan doe je het goed. Alles wat niet in die categorie valt… kun je vergeten. Veel mensen zeggen ook: “het klikt of het klikt niet”, denk maar aan het bespelen van een instrument: je weet wanneer iets vals klinkt en wanneer niet. Het hoort gewoon gewoon niet lekker aan in je oren. Zelfde gaat op met voor de “klik” met een vrouw: je voelt vanzelf wel aan wanneer het goed voelt en wanneer niet.

Als dingen echt lekker gaan, dan kan ik jou echt een prachtige tijd verzekeren. Mensen zullen je benijden dat alles zo simpel is. Ze zullen jaloers op je zijn dat jouw leven zo simpel is! Het mooie meisje is erg lief tegen je en is helemaal weg van jou. Ga dan niet zeggen dat het te makkelijk is gegaan of dat het sletterig is, want dan ben je haar in no time weer kwijt. “Just take what you deserve.”, of: je moet geen gegeven paard in de bek kijken.

Dus, eigenlijk is een mooie vrouw versieren niet onmogelijk, maar het is zeker niet iets dat je in een handomdraai doet. Er is een bepaalde persoon voor nodig. Een bijzonder persoon. Een bijzonder persoon met bijzondere eigenschappen. Liegen hierover is erg lastig, zeker als jij niet congruent gedraagt, want dat hebben zij echt zo door. Bovendien is het ethisch gezien erg betwistbaar. Zij vertrouwt je dat je het gaat maken in het leven, en dit vertrouwen sta jij op het punt te beschamen. In het bedrijfsleven leidt dit ook tot ontslag op staande voet. Tuurlijk, je hebt mensen die hiermee wegkomen, maar daar ga ik niet over.

Als je relatie tips wilt, dan raad ik je vooral aan om de persoon te blijven waar zij voor was gevallen. Daarom is het zo belangrijk om eerlijk te zijn!!! Als je in een relatie met zo iemand zit, vindt ze jou geweldig, dat scheelt wel, maar dat betekent zeker niet dat je op je lauweren mag rusten, want anders is ze zo weer weg!ga Een sterke vrouw heeft recht op een sterke man! Dat is waar een vrouw voor valt en zo moet je ook een mooie vrouw uiteindelijk verleiden!

Dus: al met al samengevat moet je ze weten te vinden, sterk in je schoenen staan, weten wat er speelt en er serieus voor gaan. Veel meer heb je eigenlijk niet nodig.