Cadeau voor je date?

Stel je hebt een date; moet je dan een cadeau voor je date meenemen? En zo ja, wat is een leuk cadeautje?

Je vindt diverse leuke, niet te dure attenties voor je date op cadeau.nl/romantisch. Onderneem je liever een activiteit? Bij Surprise Factory vind je leuke romantische uitjes en activiteiten.

Op Bol.com vind je een speciale pagina met kettinkjes en sieraden van elk prijsniveau. Dit soort dingetjes zijn altijd romantisch en vallen vaak goed. En je hoeft de stad niet in 😉

bol cadeuas

Een leuk cadeau voor je date

Hoe zet je je date op een voetstuk? Moet ik een cadeautje kopen? Je hebt een date? Spannend! Je hebt je goede kleren aan? Helemaal mooi, maar hoe zit het met een cadeautje? Wel of niet kopen voor je date? Cadeaus worden vaak alleen maar worden gekocht om er maar bij te horen. Zo lijkt het meer een plicht om iets voor iemand te kopen dan dat je graag iets geeft om iemand echt blij te maken, als blijk van waardering. Dat is natuurlijk erg jammer.

cadeau voor je date
Neme je een cadeau voor je date mee?

Hoe zit het dan met als je gaat daten? Moet je nou eigenlijk iets kopen of niet? Nou, bij deze wat tips voor wat je het beste kunt doen. Als je elkaar nog nauwelijks kent, en je voelt heel weinig voor elkaar, dan heeft het natuurlijk geen zin om iets voor iemand te kopen. Het lijkt dan meer alsof je iemands liefde wilt kopen.

Liefde is niet iets dat echt te koop is. Het is er, of het is er niet. Als het er is, is het natuurlijk fantastisch! Vooral als het wederzijds is! Maar…. een cadeautje op de eerste date maakt wel flinke indruk.

Dus in voorbereiding op je date, hoe sta je ervoor?

Maar moet je nou eigenlijk iets kopen op een date of niet? Eigenlijk hangt het er een beetje vanaf. Het verschilt ook van persoon tot persoon. En van je budget ook een beetje. Als je kan laten zien dat het een leuk aardigheidje is, wordt het altijd in dank aangenomen. Het kan ook laten zien dat je het een kans wilt geven om het serieus te maken. Bloemen zijn immers toch nog altijd iets dat jou later thuis een leuke herinnering kunnen geven. Zo kun je ook aan hem of haar denken, zelfs al zijn jullie niet samen. Ook geen last van liefdesverdriet dus!

romantische cadeau: rozen
romantische cadeau: rozen

Het is ook leuk om de dame in kwestie op een voetstuk te zetten, om te laten zien dat jij iets leuks wilt geven dat haar blij maakt, ook om te laten zien dat jij toch een beetje gevoelens voor iemand hebt.

Denk er maar eens over na hoe jij naar die bloemenwinkel gaat om een bosje rozen te kopen, of hoe je ermee op straat loopt. Verstop hem niet! Wees er juist trots op dat jij iets aan iemand kan geven dat toch een beetje bijzonder is. Je koopt immers niet voor iedereen zomaar een bloemetje!

Dus, koop het alleen als jullie elkaar echt leuk vinden, wees niet bang dat je dom overkomt, want het is juist leuk voor de ander!

Wat is een beetje leuk om voor iemand op een date te kopen?

Het leuke van een cadeautje op de eerste date is dat het lang herinnerd blijft. Als jullie na 50 jaar gelukkig getrouwd zijn, kinderen, en zelfs kleinkinderen hebben, zal de ander het cadeautje misschien nog altijd bewaard hebben! Het cadeautje hoeft zeker niet duur te zijn, maar het moet wel iets zijn dat jullie band versterkt! Cadeau.nl heeft bijvoorbeeld niet al te dure ‘romantische’ cadeaus.

Bloemen doen het altijd goed. Zelfs al was het oorspronkelijk niet romantisch bedoeld, dan is het altijd leuk voor thuis! Wat ik ook ludiek vind om te geven zijn de sieraadjes van pabo.nl. Op hun website vind je ook een spannend cadeau voor je date, maar dat zou ik niet bij het eerste afspraakje geven.

Wat ik bijvoorbeeld erg leuk vind staan zijn de tandkristalletjes. Ze vallen erg op en zijn nog best uniek. Van alle meisjes die ik heb gesproken heb ik er maar eentje gezien die het had! En ander leuk dingetje vind ik de teenringetjes. Vooral tijdens de zomer vallen ze op als de meisjes in flipflops (slippers) lopen!

Chocola! Welke dame houdt er niet van?

Een ander cadeaus die ik leuk vind om te geven is chocola. Vrouwen zijn dol op chocola, het maakt ze vrolijk als ze jou missen (of om andere reden een beetje een dipje hebben), en het schijnt een stof te hebben dat vrouwen ook aanmaken als ze sex hebben. Sterker nog, veel vrouwen vinden chocola zelfs belangrijker dan seks.

chocola cadeau
Chocola; altijd een goed cadeau voor een date

Natuurlijk heb je verschillende soorten meisjes, dus verschillende soorten chocola. Net als kleding lijkt hier ook een correlatie in te zitten tussen de persoon en de soort chocola dat ze lekker vinden.

Meisjes waar ik het goed mee kan vinden houden vaak van pure chocola bijvoorbeeld. Ik koop daarom ook altijd chocola met veel cacao. Ik raad niet aan om er dan eentje met 99% te nemen, want dan is er zo veel cacao in dat het gewoon niet meer zoet is.

Een van mijn favorieten is Cote d’ Or Brut met 86% cacao. Helaas is het niet in Nederland te krijgen. Bonbons of pralines zijn ook erg leuk om te kopen. Ik zou niet al te goedkope chocola kopen, want je moet je date toch een beetje in het zonnetje kunnen zetten. Het moet iets zijn dat ze niet altijd koopt.

En voor mannen? Wat koop je voor een mannelijke date?

En wat kun je het beste aan mannen geven? Mannen hebben niet echt sieraden, behalve de (dure) horloge of de (ook dure) manchetknoop, die overigens niet door elke man gedragen wordt… Waar mannen zelden een tekort aan kunnen hebben zijn lekkere luchtjes. Dames maken er meer gebruik van, maar om de heer net weer dat extra’s te geven, zijn luchtjes een hele goede optie als cadeau voor je date! Het hoeft dan niet een grote fles te zijn, maar een kleintje, desnoods als douchegel is al meer dan genoeg!

Vind je het lastig een cadeau voor je (toekomstige) nieuwe vlam te kopen, dan kun je ook inspiratie op doen bij de verschillende top 10 lijstjes van alletop10lijstjes.nl. Die artikelen gaan lang niet allemaal over cadeaus of zelfs maar producten, maar ze staan er wel tussen. Gewoon even zoeken!

Spannende Cadeaus voor een Date

Christine le Duc heeft spannende cadeaus te koop, waar je zelf ook blij van wordt. Wat dacht je van lingerie of speeltjes? Ook Toys for Joy en Erovibes.nl verkopen dit soort cadeautjes online. Dit doe je natuurlijk niet bij een eerste date! Bekijk ook mijn overzicht van erotische webshops. Ze verzenden allemaal discreet!

En voor leuke relatiegeschenken romantische cadeaus voor je date, check ook zeker Bol.cm.

Al met al moet een cadeautje voor je date meer als klein extraatje zijn. Niet iedereen doet het, dus het verrast, maar het moet nooit als een verplichting worden gezien! Doe het voor de leuk, misschien voor later, maar schep er geen verwachtingen mee! Dus: kleding goed? Cadeautje bij je? OK, je kunt gaan daten!

Kopen jullie een cadeau voor je date als je een afspraakje hebt? Hebben jullie nog goede romantische cadeau-tips dan?